Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изневерих, но не съвсем!
Collapse
X
-
Krass написа:Честито и от мен, Слави :D Със здраве да си я караш и много безаварийни километри. Ще чакам за едно кръгчеTornado написа:Безаварийно шофиране и честита придобивка.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Айде честито и от мен... макар и с голямо закъснение...Ще я пробвам и аз някой път, щото ме гони ужасен мерак и мен за това!Дано пристигне скоро и много хиляди безаварийни километри!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Че кой Ви кара да я купувате бре, за тези пари ще вземеш някоя от марките по-долу,че даже и ще останат.Ами съчленен Икарус ти е спасението! Що, мислиш,че в КIA cee’d ще им намериш място? Щом си решил толкова да се плодите, то тогава Фиат-Мултипла,Добло, Тойотите-версо,Опел-зефира,Меган-сценик,Ситроен-берлинго и т.н.Тези работи отдавна не ме вълнуват.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Дойде, взех я... на 23 км, вече и навъртях 61... изтребител, на всички пожелавам такова усещане! Като новобранец, 6 пъти ми гасна по светофарите, не я ли изкараш от 1200 об/мин.няма никой, после е убиец...баси?!!!! Тази е...!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар