Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изневерих, но не съвсем!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    Ами те обясняваха,че КАТ идвали за регистрациите на нови коли.Дано да е по-опростена процедурата вече.
    ако колата е лизингова - ти не се занимаваш нищо :D не че не си плащаш прескъпо за услугата, но е така
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Честито и от мен, Слави :D Със здраве да си я караш и много безаварийни километри. Ще чакам за едно кръгче
      Punto 1.2/75

Коментар

Безаварийно шофиране и честита придобивка.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Krass написа:
          Честито и от мен, Слави :D Със здраве да си я караш и много безаварийни километри. Ще чакам за едно кръгче
          Tornado написа:
          Безаварийно шофиране и честита придобивка.
          Благодаря Ви, да се връща и на Вас. За кръгчето няма проблем, ама трябва да дойдеш на някоя среща!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Честито, като тръгнеш да получаваш и черпиш свиркай отдалече да се чуе от всички :D :D
            Следвай мечтите си))

Коментар

Разводът е факт - Nino скъса с Фиат Пунто след 2-годишен брак.Сватба ще има лиии - Nino се жени за Сузана.Айде бре, казвай кога ще е, че да знам за кога да готвя чеиза :D
              Прикачени файлове

Коментар

E, не е баш де, мотор и скорости са си на фиат, пък и дизайнът и "итал"... има и еднояйчен близнак "Седичи".Но за съжаление ,от него ще правят само 20 хил.бр годишно и ще е доста чакане.Ми надявам се утре, другиден. Ето го близначето...
                Прикачени файлове

Коментар

Nino написа:
                  E, не е баш де, мотор и скорости са си на фиат, пък и дизайнът и "итал"... има и еднояйчен близнак "Седичи".Ми надявам се утре, другиден.
                  А какъв цвят щеше да е? Руса като мацката на предната седалка ли? Аре бързай, че има примоция - дават ги бонус с каката вътре

Коментар

Айде честито и от мен... макар и с голямо закъснение...Ще я пробвам и аз някой път, щото ме гони ужасен мерак и мен за това!Дано пристигне скоро и много хиляди безаварийни километри!
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Интересуваме колко голям е багажника на това Сузи?П.С. Питам за Сузито, защото и двете марки ги имам и предпочитам японците.

Коментар

Здравко, благодаря да се връща. Добри, малко по-голям от този на Пунтото! Тъмносин цвят, по-горе на 1-ва страница го има. Но задните седалки се сгъват и става ван.

Коментар

Nino написа:
                          Но задните седалки се сгъват и става ван.
                          А Деница къде да я сложа на покрива ли?Ами второто къде? Това явно си е кола за теб, но не става за нас.Ше мисля друг вариант

Коментар

Че кой Ви кара да я купувате бре, за тези пари ще вземеш някоя от марките по-долу,че даже и ще останат.Ами съчленен Икарус ти е спасението! Що, мислиш,че в КIA cee’d ще им намериш място? Щом си решил толкова да се плодите, то тогава Фиат-Мултипла,Добло, Тойотите-версо,Опел-зефира,Меган-сценик,Ситроен-берлинго и т.н.Тези работи отдавна не ме вълнуват.

Коментар

Дойде, взех я... на 23 км, вече и навъртях 61... изтребител, на всички пожелавам такова усещане! Като новобранец, 6 пъти ми гасна по светофарите, не я ли изкараш от 1200 об/мин.няма никой, после е убиец...баси?!!!! Тази е...!
                              Прикачени файлове

Коментар

Nino написа:
                                Дойде, взех я... на 23 км, вече и навъртях 61... изтребител, на всички пожелавам такова усещане! Като новобранец, 6 пъти ми гасна по светофарите, не я ли изкараш от 1200 об/мин.няма никой, после е убиец...баси?!!!! Тази е...!
                                Еееееее... Най-накрая!!! Ха честитоооооо!!! :D :D :D
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X