Днес го поръчах.SUZUKI SX4, 4Х4, 6- скорости, 1.9DDiS, 120 kc/8V, сиреч 1.9 Multijet.Двигател и скорости на Фиат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изневерих, но не съвсем!
Collapse
X
-
Ха честито и дай боже всекиму нов автомобил. А иначе... ще почерпи той - ще почерпи! Сузукита ще ми кара той... Аутоиталия изгубиха един клиент докато се мотат...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
kiro_of_the_day написа:.......Аутоиталия изгубиха един клиент докато се мотат...
Коментар
-
Авео написа:kiro_of_the_day написа:.......Аутоиталия изгубиха един клиент докато се мотат...Nino написа:Ссссссвърши се тя, в понеделник плащам първоначалнота вноска и такси...! 1.9DDis или казано по фиатски 1.9 MultiJet.Мухата излезе доста досадна! Защо не Седичи, а SX 4? Още чакам /3-та седмица, баси БЕЗХАБЕРНИЦИТЕ/ от Аутоиталия да ми се обадят за цените и изпратят оферта на мейла!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Humppa
-
Eстествено, че ще се черпим! Колата е тъмносин металик, правих тест-драйв два пъти, не съм карал по-пъргав дизелов автомобил!А за АИ не ми се коментира.Обадих им се, още преди няколко седмици да ми изпратят оферта или поне се обадят по телефона.Евентуални екстри, цена, срокове на доставка, лизингова схема...още чакам!!! Единствено Христо откликна човекът, с цена и евентуална отстъпка но все -пак предположения.Намерих купувач за Пунтото и това предопредели решението ми.Двата автомобила ги различава единствено емблемата на волана, предната решетка и външните кори на вратите /на Седичито са по-масивни и широки/. Дори неграмотниците от АИ казаха, че СЕДИЧИТО е с пет скорости, а не със шест!!! .В последствие от италиански сайтове разбрах, че и то е шест скоростно... естествено, скоростната кутия е на Фиат също, монтират я и в новото Браво.За онези/АИ/ нямам думи... ако не са таксиджийските Панди, Албеи, Доблото и Дукатото не ги виждам....! Та това е в общи линии.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:...Дори неграмотниците от АИ казаха, че СЕДИЧИТО е с пет скорости, а не със шест!!! .В последствие от италиански сайтове разбрах, че и то е шест скоростно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
No comment Кики, още бисери мога да кажа... тъй като се колебаех доста между това, което не е 4Х4, бензиново, но с по-малък клиренс/доста по-евтино/ им се обаждах няколко пъти.Твърдяха, че мотора е също на Фиат.Оказа се, че на SX4 и SEDICI се слага японският "ЛИАНОВ" мотор 1.6/16V 107 кс.Офертата беше страшно съблазнителна, защото в склада им видях, че на тези SX-4 на прозорците висяха някакви митнически документи и с големи букви пишеше MADE IN JAPAN! А тези /дизел и бензин/ ,които са 4Х4, са унгарска сглобка.Но нещо не ми се кара бензин, свикнал съм вече с нафтата повече от 15-16 години!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:...Но нещо не ми се кара бензин, свикнал съм вече с нафтата повече от 15-16 години!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Честито!!!Вчера го разгледах в Мола на Стамболийски. Мнопго добре изглежда и, тежко е да го призная, но няма как, има доста по съвременен и агресивен вид от Седичито, което ми се струва леко "скопено" - няма агресивност и ... А впечатленията ми от Сузуки ( Лиана ) са положителни. П.С. С един стикер на фиат клуб отзад справедливостта ще възтържествува :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар