Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ - поредите "изрядни" служители

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо говориш глупости. Ако съм причинил ПТП дори засекъл моторист, ще се съблека гол на Народното Събрание. Ама при положение че аз мотам пълен ляв за да избегна ПТП и оня ми удря стъклото понеже видиш ли .. трябва да се реже на задна гума у лентата за насрещно движение .. няма да стане. Аз ВИНАГИ си гледам в огледалата. Нямам нито едно ВИНОВНО причинено птп. Имам 1 ПТП и то защото един ми отне предимство а аз просто нямаше време да отреагирам и да натисна спирачката. Той ми изкочи зад един бус. Е плати ми щетите и по моята кола и по неговата си. Ама да ми се прави на мъж и да ми удря стъклото и после да бяга... и да мислиш че аз съм сбъркал, ще ме прощаваш. Да не казвам по силни думи. Мене ми е пределно ясно, че квото кажа в тоя форум или се приема с насмешка, или се поглежда от страната на грешното. Затова вече съм си приготвил една "пръчица железна" и следващия път като някой "цар" ми тропне по стъклото ще му избуша кътните зъбки.

Коментар

Valentin_V написа:
      Колега The_Wicker_Man аз също карам и мотоциклет и също не одобрявам някой колеги мотористи но и твоето отношение също не одобрявам защото като не си карал мотоциклет неможеш да разбереш че спирането с него е много по трудно от автомобил и естествено си много уязвим. Много мотористи загинаха заради такива като тебе дето не си гледат в огледалата. Не вярвам всички да са били виновни. Лично на мене ми се случвало много пъти да ми отнемат предимството и много пъти ми се е случвало да се опитват на светофара да се състезават с мене автомобили което е абсолютно ненужно. Така че моля всички и мотористи и автомобилисти дръжте се колегиално по пътищата.
      Колега, оправи си спирачките! Това че мотора спира трудно е вярно само ако скоростта е над 150-200 км/ч А тези скорости изобщо не са за градско! Правилата важът не само за четириколесните а и за двуколесните!А относно гледането в огледалата - предполагам знаеш че повечето четириколесни имат "мъртва зона" - зона в която много от двуколесните обичат да стоят (не знам защо). Преди месец мислех да слезна да наритам един. При всеки мой опит да се отдалеча (с което го изкарвам от тази зона) той подаваше газ и си стоеше там. А защо не ме изпреварваше - не знам. Извинявай, ама как да го пазя този? И как да го уважавам?
      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Е за това говорим. Аз спирачките си няма да пипам защото са ОК. И имам допълнителни огледалца за "мъртвата зона" които са ми на другите огледала.

Коментар

Спирачките са ми ок мотора ми е нов няма и 1000 км., а и не е пистов та за скорости от 100 изобщо не говорим мисля че съдите за всички мотористи от един двама с които сте имали проблеми. Интерсно ще е да видя някой дали ще може да слезе и да ме срита както се изразяваш защото може да стане точно обратното :D И по спокойно не се нервете на никой не е нужно и безаварийно пътуване на всеки където е тръгнал.
          Обичам си работата.

Коментар

Мога ли да попитам тогава защо не спира щом е нов и изряден? И никой не е тръгнал да рита теб, но съгласи се че повечето мотористи не карат по правилата. И не знам защо като говорех за конкретен случай прецени че говоря за теб? Гузен негонен бяга?

Коментар

Аз познавам много мотористи.Все приятели.С ръка на сърцето мога да кажа, че ВСИЧКИ не спазват правилата за движение по пътищата и масово нямат категория А.Живи и здрави да са, но истината си е истина и тя боли.Затова всеки път като стане въпрос за кректност по отношение на мотористите всички вкупом се надигат като ужилени... Изводите всеки да си направи сам!
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Коментар

Моторите спират по-трудно поради по-тесните гуми и по трудния баланс на спирачното усилие между предната и задна гума липса на абс и по виск център на тежеста .Само който не е карал мотор незнае.
                  Обичам си работата.

Коментар

Като мотора се спира по трудно, никой не ги кара да фучат по улиците с по 100 км. Вярно е че има разлика от моторист до моторист, но 90% от моторджийте нямат категорията. Как да го уважаваш като той самия не се уважава. Ти би ли се качил да караш тролей ? Или трамвай ? Той ако си е изряден, ще спира за проверки, няма да фучи по улиците с по 100 защото ще му минава през ума че трудно спира. А тия. Айде на маслините. Хората са казали. Не става само с ядене .. требва и акъл ...

Коментар

Valentin_V написа:
                      Моторите спират по-трудно поради по-тесните гуми и по трудния баланс на спирачното усилие между предната и задна гума липса на абс и по виск център на тежеста .Само който не е карал мотор незнае.
                      Аха ... демек малките коли с дребни гуми и без АБС (и моята няма) не могат да спират?Гумите са по-тесни да, но дали материала е същия? Липса на АБС - просто това няма нужда от коментар! Няма да споря, само ще кажа да метнеш мотора си в първата канавка ако не може да спира при скорости от 40-60 км/ч

Коментар

Аз също се дразня на някой мотористи, но има и много свестни мъже на две колела; ще цитирам един истински такъв - "повечето момчета на мотори не са мотористи, а мотокафеджии". Въпросния пич кара свръхмощно Кавазаки и никога не си позволява да се прави на мъж в градски условия, сиреч да не спазва правилата. Да не говорим за каране на задна гума (не, че не може) или абсолютно идиотския навик да се форсира двигателя до пръсване без нужда. Винаги правя път на мотористи, когато ме изпреварват, независимо дали има забрана или не, но побеснявам, когато това е отдясно. Колкото до полицаите да, те имат право да спират с ръка, щом са с униформа, но умишленото блъскане е за съд!
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V
                        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

deadairplane написа:
                          Не разбирате ли, че ВСИЧКИ сме виновни! И аз и вие и общината дето има дупки по пътищата и куките. С една дума всички. Ако всеки направи това което се иска от него войната по пътищата ще спре.
                          Ето това е истината!
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Да, виновни сме защото сме на улицата. Ако не караме няма да има виновни. Елате да видите Черковна - улица с почти перфектен асвалт - от вчера я ремонтират. Има улици (дори около Черковна) - няма кой да ги ремонтира. Нямало пари. А сега и черковна ще стане кръпка до кръпка и след една две години - лунен пейзаж.

Коментар

Четох някъде, че служителите са оправдани. Май в дир.бг. Там пишеше, че са му махнали да спре, той не е спрял, пускали са му буркани и сирени, той пак не е спрял след което той е набил рязко спирачки за да го блъснат. И не е блъснат и "размазан" ами само бил паднал от мотора.

Коментар

"Натиснал рязко спирачка за да го блъснат" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 или "сам си ударил главата в цимента ... и така осем пъти" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Working...
                                X