КАТ - поредите изрядни служители на тази обичана от нас институция.Тези "добри момчета" са за доживотен!http://focus-news.net/?id=n743157 Катаджии блъснаха моторист в Хасково 13 юли 2007 | 21:52 | Агенция "Фокус" Хасково. Катаджии блъснаха моторист в Хасково, съобщи Дарик радио. Пострадалият Христо Желев е на 25 години, а полицейските служители са с 15-годишен стаж. Любомир Костов и Митко Димитров са двамата служители на КАТ, които според десетки очевидци на инцидента умишлено са блъснали младия моторист. По негови и по думите на свидетелите, катаджиите първо са му махнали с ръка да спре през прозореца на патрулката. Минавайки покрай тях мотористът им казал, че ще спре, ако му покажат стоп-палка и продължил. Пътните полицаи обаче тръгват след него, настигат го и го блъскат отзад. По пътната настилка няма спирачен път, а момчето се е влачило с мотора си около 10 метра като е имало опасност неуправляваният вече мотор да блъсне майка с количка и бебе. Полицейската патрулка е била управлявана от Митко Димитров. На него и на моториста са направени алкохолни проби, които обаче са отрицателни. Предстои на пострадалия моторист да бъде извършен и обстоен медицински преглед. ПСПредполагам че пак моториста ще излезне ’"виновен" ама ... дано да греша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ - поредите "изрядни" служители
Collapse
X
-
Аз ... тоя път няма да коментирам нито действията на КАТ нито на Моториста. Въпреки, че и едните и другите са ми любимци. :D Ама в закона си пише, че униформени служители могат да дават разпореждания и от автомобил, и с ръце. Ама па и ония да се правят на Щатски Шерифи .. при тия закони тука са си самоубийци
-
Pugsy е прав. Какво е виновно момчето на мотора, че нашите полицаи се мислят за богове. Спирането става с палка, не с махане. Ако беше в щатите според вас дали щяха да му махат или щяха да го спрат като по учебник. Защо kc_3011 казваш веднага "келеша на мотора". Познаваш ли го? Или е келеш щото си отстоява правата и ги е яд, че няма да има 20лв. да се почерпят. Някви куки ще ми стоят в патрулката да ми махат и ще им спирам, а ги мързи да излязат да си размърдат дебелите зад..ци да си вършат работата. Никъде не видях да пише, че момчето е било в нарушение. Ама нали куките са всемогъщи и трябва сигурно и краката да им целуваме
Коментар
-
по принцип катаджия може да те спре с ръка,ама това махане може да е за всичко,а не за проверка "келеша на мотора" това ми го каза един който за малко да ме размеже с един малък бус,след като ми го каза и се опита пак да ме блъсне или по точно да ме удари докато седя до него си тръгна без огледало и леко зачервен,въпреки,че ми махаше няква служебна карта на мвра колко келеши и гадни селски дупета са плъзнали навсякъде и се взимат за най велики по улиците с некви таратаики,дай тогава тея с реисовете и камионите да ги блъскат такива
Коментар
-
Колега, The_Wicker_Man предлагам да дадем по един гранатомет на катаджиите и някой като не спре - стреляш по него. Ся и да не го уцелиш - ще стрелнеш пак. Невинни жертви? Няма такова понятие като невинни - всички са виновни - какво правят там? Кара без номер (не знам от къде ти е това инфо) - стреляш, кара без книжка - убиваш го, кара без гражданска - пак го пуцваш ... пък и да си има номер като го стрелнеш с гранатомета после иди доказвай че е имал номер Извинявай ама на това му се вика опит за предУмишлено убийство. Дори в белите държави униформените нямат право на такова нещо освен ако не застрашава живота на някой полицай или на някой гражданин!Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
http://www.dnes.bg/article.php?id=38783Ето колега, за да не кажеш пак че съм с голи думи. Ето прочети.И още нещо колега. В белите държави, хората спират. Не спират само престъпници когато ги гонят. Гледъл съм по телевизийте. По фокс крайм и по риалити как се процедира в другите страни. В САЩ един негро не спря. Гониха го но не им беше фикс идея. През няколко щата. Свърши му бензина. Влезна негрото в бензиностанция. Влиза полицията в бензиностанция. Оня излиза от колата и полицая го разстреля !!! Това са снимки от охранителните камери на бензиностанцията. И тогава няколко организаций (както е тука Български Хелзински Комитет или нещо подобно) бяха казали, че го е убил защото е негро и щели да заведат дела за дискриминация, за убийство за не знам си кво. И кво. Не са могли да го осъдят за нито едно нещо. Ай само не ми защитавай тези убийци на 2 колела, защото само аз си знам какво съм преживявал с техните завирания между колите и странни маневри, като си мислят че водачите на четириколесни мпс са ДЛЪЖНИ да ги пазят. Не да го блъснат ами да са минали през тва говно. не го били спирали правилно. С кутия бомбони ли да го спират ? С мед и сол ? Айде моля ви се. Всички знаем че мотористите са "king of the road". А и да не говорим, че 70% от тия дето карат моторите нямат категорията ама иначе се репчат.И като погледнеш колко "НЕВИННИ" жертви има на снимката. От 10 човека, 7 са полицаи. Хората по малките градове в 8 часа вече спят. Да не говорим, че и в София след 7, 7:30 улиците опустяват значително в центъра, представете си какво е в малките градове
Коментар
-
Аз също не обичам мотористите, но да го блъснеш нарочно - Предумишленно убийство!Сам казваш - онези в америка са го гонили през няколко щата. Може би не са могли да го настигнат и да го блъснат? Не! Просто първо са опитали човешки и чак след това са предприели другите мерки! Защо полицаите не са влезли в бензиностанцията да го арестуват а са изчакали да излезне? Според мен разказваш много избирателно!Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
кое по точно не харесвате на мотористите,че могат да минат най отпред на задръстването,че кой ако може няма да мине? или защото кара мпс на 2 колела а не на 4?"като си мислят че водачите на четириколесни мпс са ДЛЪЖНИ да ги пазят" не са длъжни,но са длъжни да си гледат в огледалата и да не ги засичат,а като се замисля може би всеки шофьор независимо какво е длъжен да пази тези около него !!!!!!!!!
Коментар
-
kkp написа:Колега, The_Wicker_Man предлагам да дадем по един гранатомет на катаджиите и някой като не спре - стреляш по него. Ся и да не го уцелиш - ще стрелнеш пак. Невинни жертви? Няма такова понятие като невинни - всички са виновни - какво правят там? Кара без номер (не знам от къде ти е това инфо) - стреляш, кара без книжка - убиваш го, кара без гражданска - пак го пуцваш ... пък и да си има номер като го стрелнеш с гранатомета после иди доказвай че е имал номер Извинявай ама на това му се вика опит за предУмишлено убийство. Дори в белите държави униформените нямат право на такова нещо освен ако не застрашава живота на някой полицай или на някой гражданин!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
pugsy написа:кое по точно не харесвате на мотористите,че могат да минат най отпред на задръстването,че кой ако може няма да мине? или защото кара мпс на 2 колела а не на 4?"като си мислят че водачите на четириколесни мпс са ДЛЪЖНИ да ги пазят" не са длъжни,но са длъжни да си гледат в огледалата и да не ги засичат,а като се замисля може би всеки шофьор независимо какво е длъжен да пази тези около него !!!!!!!!!
Коментар
-
Колега The_Wicker_Man аз също карам и мотоциклет и също не одобрявам някой колеги мотористи но и твоето отношение също не одобрявам защото като не си карал мотоциклет неможеш да разбереш че спирането с него е много по трудно от автомобил и естествено си много уязвим. Много мотористи загинаха заради такива като тебе дето не си гледат в огледалата. Не вярвам всички да са били виновни. Лично на мене ми се случвало много пъти да ми отнемат предимството и много пъти ми се е случвало да се опитват на светофара да се състезават с мене автомобили което е абсолютно ненужно. Така че моля всички и мотористи и автомобилисти дръжте се колегиално по пътищата.Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар