Току що прочетох, че от целия ЕС ние сме най-богопомазаните, с най ниски цени за потребителката кошница на основните продукти Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Този идиот който го е писал, защо не направи сравнителен анализ на стандарта на живот (заплати, пенсии) и тогава да ги реди тъпизмите за неграмотните, абе хора имам чувството, че ни взеха сериозно на мезе Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Статистика за нас много смях
Collapse
X
-
Re: Статистика за нас много смях
violina написа:Току що прочетох, че от целия ЕС ние сме най-богопомазаните, с най ниски цени за потребителката кошница на основните продукти Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Този идиот който го е писал, защо не направи сравнителен анализ на стандарта на живот (заплати, пенсии) и тогава да ги реди тъпизмите за неграмотните, абе хора имам чувството, че ни взеха сериозно на мезе Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Абе все четем, че българина се бил замогнал, все не знам си кво, а клошарите стават все повече и повече. Истината е една. Богатите стават още по богати, а бедните още по бедни. Средно положение ... само живуркат. И си мислят че живеят. На запад живота е така устроен, че ти е кеф да живееш. А тука живота е така устроен, че трябва да се бориш с него Пак сме наопаки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар