Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потресен съм от поредната улична кретения.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз сутринта видях екипа като минах. Една тойота на бТВ. Беше паркирана до бившия Гръцки ресторант и от там снимаха. Демек... от другата страна на тротоара срещу кабинката. Един приятел ми показа снимки на колата ама на телефон и с много гадно качество. Колата е смляна. Ще се опитам да го накарам да ги извади по някакъв начин, защото телефона му е няква пръчка и първо че прави гадни снимки, второ нема блутуут и инфраред Колата е Додж Вайпър. Не е мерцедес. Но както казва колегата, и аз се радвам като разбера за някой фиркан малоумник като е изправил завой в дърво И аз се чудя как няма никъде новината. Но поради късния час ... сигурно затова. Надявам се някои от телевизийте да измолят СДВР да им предостави запис (защото ситуацията се е развила под камерата точно) да видим как точно е станало. При всички случай е било много зрелищно. Като каскада от скъп екшън.

Коментар

http://www.picvalley.net/u/89/22237_...76_m.JPGЕто малко снимков материял
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

По-големички няма ли ги ?

Коментар

е, не е всекидневие да се блъска вайпър на жълтите павета, но няма значка но както и да е де, само дано всички да са живи и здрави и да си вземем поука - като си купя вайпър ще карам по-бавничко по паветата, че задната предавка си казва думата, а и павенцата не са идеално равни!!!
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Аз държа пешеходците да се оправят. На тия лайнари нищо им няма. Е за такива трябва да има смъртно наказание. Не може да ми фучиш с 100 и над 100 км (защото сигурно е над 100 км/ч за да откъснеш стълба и след удар в бетонна ограда да изместиш кабиката на постовия) в центъра на София, било то и нощем, по жълтите павета, които както каза колегата нито са идеално равни, а пък и да не говорим че се хлъзгаш дори като ходиш пеша по тях. Тва си е .. предумишлено убийство.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
              Аз държа пешеходците да се оправят. На тия лайнари нищо им няма. Е за такива трябва да има смъртно наказание. Не може да ми фучиш с 100 и над 100 км (защото сигурно е над 100 км/ч за да откъснеш стълба и след удар в бетонна ограда да изместиш кабиката на постовия) в центъра на София, било то и нощем, по жълтите павета, които както каза колегата нито са идеално равни, а пък и да не говорим че се хлъзгаш дори като ходиш пеша по тях. Тва си е .. предумишлено убийство.
              Форсирал е мотора и задната част на колата е "танцувала" по жълтите павета. Малоумника в един момент гуми управление и колата се завърта неуправляема с бясна сила. Такава е версията описана в Нощен труд. Затвор трябва за този, ама по бързото производство! А за изродката, която отне три живота на млади хора в Перник-смърт!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
              X