Не знам дали днес някой е минавал по Цар Освободител. Пред 2-те посолства преди "Червило". Какво се е разиграло там .. просто, бедна ми е фантазията. Аз като минах, снимаха от БТВ. И подслушах какво е станало, защото ми стана интересно. Додж Вайпър се е движил по Цар Освободител от Народно Събрание към Червило. С невероятна скорост. Губи управление над колата, колата се завърта, качва се на тротоара помита пешеходци, ОТСИЧА стълб с лампи, удря се в бетона на Австрийското посолство, завърта се и удра кабинката на постови-я от Жандармерията която стои между 2-те посолства. Сутринта като минах, гледката беше потресаваща. Стълба отсечен ниско долу, и захвърлен до оградата на посолствата. Кабинката изпотрошена и изместена. Охранителните камери на Посолството даже бяха счупени от страната на удара. Как го е направил не знам. Дори разбрах, че аз като минах, вече бил минал екип на "Чистота" да изчисти последиците, но платното беше цялото в масло, стъкла от кабината и колата, и всевъзможни чарколяци. До колкото разбрах от репортерите, в колата са се возили баща и син, НА КОИТО ИМ НЯМА НИЩО !!! От пешеходците, има една пешеходка която е била в много тежко състояние. И това насред центъра на София. По жълтите павета. По които дори пеша се хлъзгаш. Не знам тоя с каква скорост се е движил за да помете този стълб, и кабинката. Просто нямам думи. Сигурно е бил фиркан. И за пореден път се потвърждава поговорката, пияните и лудите- господ ги пази !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потресен съм от поредната улична кретения.
Collapse
X
-
pakumba написа:дано има справедлисвост и цялото му кретенско семейство умре на тоя кавалSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
а според теб не е ли брутално да си вървиш с приятеля/ката и някакъв пиян мутраген да те отнесе и да убие теб или вас, писна ми от такива куреи, защото много често избиват невинни дори не заради глупостта си ами заради непукизма си - пият по 1 бутилка водка и да карат със 150 по жълтите павета и после дори и 1 ден да не бъдат в затвора, да си живеят добре и да не им пука, а че са съсипали живота на 10 души и няма проблем! това заслужават, това пожелавам, като не им пука за живота на другите защо да не му го пожелая. когато чуя, че някой пиян се е цепнал в дърво и е умрял се радвам, защото вместо дървото можех да съм аз. жалко за тоя, че е оцелял ...този пътLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:а според теб не е ли брутално да си вървиш с приятеля/ката и някакъв пиян мутраген да те отнесе и да убие теб или вас, писна ми от такива куреи, защото много често избиват невинни дори не заради глупостта си ами заради непукизма си - пият по 1 бутилка водка и да карат със 150 по жълтите павета и после дори и 1 ден да не бъдат в затвора, да си живеят добре и да не им пука, а че са съсипали живота на 10 души и няма проблем! това заслужават, това пожелавам, като не им пука за живота на другите защо да не му го пожелая. когато чуя, че някой пиян се е цепнал в дърво и е умрял се радвам, защото вместо дървото можех да съм аз. жалко за тоя, че е оцелял ...този пътSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:и в Бтв не казаха...... явно шмъркалника си е постлал нещата да остане анонимноFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:BEX---GT---TDi написа:и в Бтв не казаха...... явно шмъркалника си е постлал нещата да остане анонимноVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар