Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потресен съм от поредната улична кретения.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Потресен съм от поредната улична кретения.

Не знам дали днес някой е минавал по Цар Освободител. Пред 2-те посолства преди "Червило". Какво се е разиграло там .. просто, бедна ми е фантазията. Аз като минах, снимаха от БТВ. И подслушах какво е станало, защото ми стана интересно. Додж Вайпър се е движил по Цар Освободител от Народно Събрание към Червило. С невероятна скорост. Губи управление над колата, колата се завърта, качва се на тротоара помита пешеходци, ОТСИЧА стълб с лампи, удря се в бетона на Австрийското посолство, завърта се и удра кабинката на постови-я от Жандармерията която стои между 2-те посолства. Сутринта като минах, гледката беше потресаваща. Стълба отсечен ниско долу, и захвърлен до оградата на посолствата. Кабинката изпотрошена и изместена. Охранителните камери на Посолството даже бяха счупени от страната на удара. Как го е направил не знам. Дори разбрах, че аз като минах, вече бил минал екип на "Чистота" да изчисти последиците, но платното беше цялото в масло, стъкла от кабината и колата, и всевъзможни чарколяци. До колкото разбрах от репортерите, в колата са се возили баща и син, НА КОИТО ИМ НЯМА НИЩО !!! От пешеходците, има една пешеходка която е била в много тежко състояние. И това насред центъра на София. По жълтите павета. По които дори пеша се хлъзгаш. Не знам тоя с каква скорост се е движил за да помете този стълб, и кабинката. Просто нямам думи. Сигурно е бил фиркан. И за пореден път се потвърждава поговорката, пияните и лудите- господ ги пази !!!

Господ не знам, но пасивната и активната сигурност на Доджа определено са си свършили работата според мен.
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

да, ама ако не караше вайпър щяха веднага да му махнат с палката - ето това е наглостта и безочието на многото пари и малкото мозък!!!
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

дано има справедлисвост и цялото му кретенско семейство умре на тоя кавал
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Това е станало нощеска. Към 2-3. Когато пред Червило има народ. Представете си малко по натам да се беше завъртял колко семейства е щял да почерни ...

Коментар

И ся к’во? Кой ял ял, кой пил пил така ли?Айде да видим тоя път с каква смешна присъда ще пуснат тая мижитурка...
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

pakumba написа:
              дано има справедлисвост и цялото му кретенско семейство умре на тоя кавал
              Ще ме извиняваш, но какво точно трябва да значи това?И аз съм възмутена, само че да пожелаваш на някого да му умре семейството е адски брутално.
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

...

Коментар

а според теб не е ли брутално да си вървиш с приятеля/ката и някакъв пиян мутраген да те отнесе и да убие теб или вас, писна ми от такива куреи, защото много често избиват невинни дори не заради глупостта си ами заради непукизма си - пият по 1 бутилка водка и да карат със 150 по жълтите павета и после дори и 1 ден да не бъдат в затвора, да си живеят добре и да не им пука, а че са съсипали живота на 10 души и няма проблем! това заслужават, това пожелавам, като не им пука за живота на другите защо да не му го пожелая. когато чуя, че някой пиян се е цепнал в дърво и е умрял се радвам, защото вместо дървото можех да съм аз. жалко за тоя, че е оцелял ...този път
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                    а според теб не е ли брутално да си вървиш с приятеля/ката и някакъв пиян мутраген да те отнесе и да убие теб или вас, писна ми от такива куреи, защото много често избиват невинни дори не заради глупостта си ами заради непукизма си - пият по 1 бутилка водка и да карат със 150 по жълтите павета и после дори и 1 ден да не бъдат в затвора, да си живеят добре и да не им пука, а че са съсипали живота на 10 души и няма проблем! това заслужават, това пожелавам, като не им пука за живота на другите защо да не му го пожелая. когато чуя, че някой пиян се е цепнал в дърво и е умрял се радвам, защото вместо дървото можех да съм аз. жалко за тоя, че е оцелял ...този път
                    Това е така, не ми става никак приятно, но ...
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

За съжаление ще му се размине, 100% гаранция, като на онази в Перник, която уби хората и си я пуснаха под гаранция, пък тя ли е била сина й ли, както твърдят няма да се разбере
                      Следвай мечтите си))

Коментар

абре а такова линк за тая новина в някой информационнен сайт ? във фокус нищо не пише ?
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

и в Бтв не казаха...... явно "пича" си е постлал нещата да остане анонимно
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                            и в Бтв не казаха...... явно шмъркалника си е постлал нещата да остане анонимно
                            Объркали сте малко понятията! В bTV по това време няма дежурни екипи, снимали са други явно. А щом случката не се е разгласила едва ли става въпрос за потулване на случая-подобни ’изпълнения’ странаха ежедневие.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                              BEX---GT---TDi написа:
                              и в Бтв не казаха...... явно шмъркалника си е постлал нещата да остане анонимно
                              Объркали сте малко понятията! В bTV по това време няма дежурни екипи, снимали са други явно. А щом случката не се е разгласила едва ли става въпрос за потулване на случая-подобни ’изпълнения’ странаха ежедневие.
                              Аз чух за случая по новините на Дарик или на З-рок...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X