Не знам дали днес някой е минавал по Цар Освободител. Пред 2-те посолства преди "Червило". Какво се е разиграло там .. просто, бедна ми е фантазията. Аз като минах, снимаха от БТВ. И подслушах какво е станало, защото ми стана интересно. Додж Вайпър се е движил по Цар Освободител от Народно Събрание към Червило. С невероятна скорост. Губи управление над колата, колата се завърта, качва се на тротоара помита пешеходци, ОТСИЧА стълб с лампи, удря се в бетона на Австрийското посолство, завърта се и удра кабинката на постови-я от Жандармерията която стои между 2-те посолства. Сутринта като минах, гледката беше потресаваща. Стълба отсечен ниско долу, и захвърлен до оградата на посолствата. Кабинката изпотрошена и изместена. Охранителните камери на Посолството даже бяха счупени от страната на удара. Как го е направил не знам. Дори разбрах, че аз като минах, вече бил минал екип на "Чистота" да изчисти последиците, но платното беше цялото в масло, стъкла от кабината и колата, и всевъзможни чарколяци. До колкото разбрах от репортерите, в колата са се возили баща и син, НА КОИТО ИМ НЯМА НИЩО !!! От пешеходците, има една пешеходка която е била в много тежко състояние. И това насред центъра на София. По жълтите павета. По които дори пеша се хлъзгаш. Не знам тоя с каква скорост се е движил за да помете този стълб, и кабинката. Просто нямам думи. Сигурно е бил фиркан. И за пореден път се потвърждава поговорката, пияните и лудите- господ ги пази !!!
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар