А като ви спират в нарушения що не им бутнете 10-20 лв на куките, вместо после да висите по гишетата, така хем пари спестявате, хем точки не ви взимат, хем пестите разправийте в КАТ. Аз съм за корупцията по пътищата. Ако я нямаше до сега да са ми взели книжката за глупости. Лошото обаче е че не всички взимат подкупи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е вярно че понякога спират за глупости. Мене преди 2 месеца ме спряха понеже изпреварих една кола на околовръсното където линията е непрекъсната. И аз си казах че за такива глупости нема да им дам пари на тоя боклуци и ги оставих да ми пишат акт който беше 20лв и 6 точки... Впоследствие вече почнах да съжалявам че не им метнах десетка и 2 месеца чаках постановлението.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:А като ви спират в нарушения що не им бутнете 10-20 лв на куките, вместо после да висите по гишетата, така хем пари спестявате, хем точки не ви взимат, хем пестите разправийте в КАТ. Аз съм за корупцията по пътищата. Ако я нямаше до сега да са ми взели книжката за глупости. Лошото обаче е че не всички взимат подкупиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:westdogg написа:А като ви спират в нарушения що не им бутнете 10-20 лв на куките, вместо после да висите по гишетата, така хем пари спестявате, хем точки не ви взимат, хем пестите разправийте в КАТ. Аз съм за корупцията по пътищата. Ако я нямаше до сега да са ми взели книжката за глупости. Лошото обаче е че не всички взимат подкупиN.Y. State of Mind
Коментар
-
deadairplane
-
Достатъчно офф-топик се натрупа, поради това и поради уклона, който взима темата и слагам ключа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар