Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А като ви спират в нарушения що не им бутнете 10-20 лв на куките, вместо после да висите по гишетата, така хем пари спестявате, хем точки не ви взимат, хем пестите разправийте в КАТ. Аз съм за корупцията по пътищата. Ако я нямаше до сега да са ми взели книжката за глупости. Лошото обаче е че не всички взимат подкупи
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Колега, точно корупцията по пътищата кара катаджиите да ни спират и наказват за глупости и без въобще да сме виновни! Не че аз не давам пари, но това не означава че съм съгласен.
      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Е вярно че понякога спират за глупости. Мене преди 2 месеца ме спряха понеже изпреварих една кола на околовръсното където линията е непрекъсната. И аз си казах че за такива глупости нема да им дам пари на тоя боклуци и ги оставих да ми пишат акт който беше 20лв и 6 точки... Впоследствие вече почнах да съжалявам че не им метнах десетка и 2 месеца чаках постановлението.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
          А като ви спират в нарушения що не им бутнете 10-20 лв на куките, вместо после да висите по гишетата, така хем пари спестявате, хем точки не ви взимат, хем пестите разправийте в КАТ. Аз съм за корупцията по пътищата. Ако я нямаше до сега да са ми взели книжката за глупости. Лошото обаче е че не всички взимат подкупи
          Точно заради такива ......... като тебе е такава ситуацията и по пътищата и в държавата като цяло. Занапред ще те помоля да задържиш подобни мнения за себе си. В този форум няма да се толерират по никакъв начин такива изказвания!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Сигурен ли си, че не си пресякъл някъде жълтата линия за автобуси и тролеи? :D
            Следвай мечтите си))

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              westdogg написа:
              Точно заради такива ......... като тебе е такава ситуацията и по пътищата и в държавата като цяло. Занапред ще те помоля да задържиш подобни мнения за себе си. В този форум няма да се толерират по никакъв начин такива изказвания!
              Честно казано и аз като видя зора им давам на куките, именно поради гореспоменатите причини.И съм сигурен, че в София има много малко шофбори, дето не са давали.Първо-глобите са много по-солени, второ-като си на работа как ще идеш в КАТ и ще си чакаш талона цял ден,а?Да не говорим, че след като ми написаха акт на 31 март си взех талона преди има-няма 10 дена, демек юли месец.А като ме спираха с изтекъл акт-пак си е нарушение.Щото като отида в КАТ Добрич и не искат да бият печат, че е удължен, щото ПТП-то било в София, а в София не искат да ми го удължат, щото съм по адрес от Добрич.За съжаление цялата им система е такава.И това за което си чешем пръстите да пишем тука е само върха на айсберга-корупцията, в която и ние сме съучастници и ние.А по другите институции един господ знае, а може и той даже да не зае какво става Така че не бих казал, че точно заради НАС е такава ситуацията по пътищата...А живей в София малко, да ти пишат 3 акта за нула време и да останеш с 5 точки, да видим как ще почнеш и ти да им даваш пари...Щото ако ти вземат книжката или ще си наемаш шофьор, или ще караш балканче
              N.Y. State of Mind

Коментар

Коментар

Достатъчно офф-топик се натрупа, поради това и поради уклона, който взима темата и слагам ключа.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                  X