С влизането в сила на новите закони май работата отива много на зле ! За първи път ми се случи днес да ми пишат акт без да съм нарушил закона ! Неправилно пресичане на маркировката измисли пича За малко да го бия него и колегата му ,който беше спрял две други коли и се занимаваше с тях !! Във възраженията на акта писах ,че че не съм нарушавал марк. както и въпросният колега свидетел ,който се е занимавал с двете коли ,дори написах данните на мацката дето беше с мене за свидетел p.s май цялата работа е всички да сме с актове и ако може да плащаме стари глоби в КАТ .А май по новият закон не мога да обжалвам днешният акт ,защото едва ли е над 50 лева направо умирам от яд и то кви ждрьольовци бяха тия не е истина ,тва си е държ.тероризъм Може ли нещо да се направи юридически от тук натам или това е ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако е под 100 лева - можеш само да плюеш жлъч! Е да, ама съдилищата по този начин са разтоварени... и всичко е мед и масло!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:Ако е под 100 лева - можеш само да плюеш жлъч! Е да, ама съдилищата по този начин са разтоварени... и всичко е мед и масло!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Баткооооо е това е държава, в която нищо не можеш да направиш дори и да си в правото си!!!абе има много такива, дано не ги срещаме.................................... как ми се псува ако знаеш, защото по-засуканите колици си минават само с усмивка(от катаджиите към колите), изобщо за нищо не ги тормозят, мацките също, които правят точно такива нелепи нарушения... просто защото не знаят и не умеят, а пък ние сме в тази най-наказваната категория но нищо де, има и свестни полицаи и дано стават повече... поздрави и (май продължавам) най-гадно е, когато знаеш, че нищо не си направил, ама разбираш ли се гаврат с теб и го показват!!!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
хехе аз така направо се размазах от кеф един ден си карам по Вапцаров и ги виждам още от горе свинете, че са завардили с радара...наближавайки попаднах точно в момента, в който яко разгневена мутреса си получи акта, ама така го дръпна, че щеше от яд да изкара полицая през прозореца с все акта и демонстраивно се качи в ТТ-то...лелллееее смял съм се до ХладилникаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
viktorson написа:абе има...с един дето ме спря заради разговор по мобилния обсъдихме къде е най - добре за теферич я по 8ми декември я по друго време че и той беше студент пичаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Immortal написа:Аз като ви разправям че тоз закон си е правен парадокс...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
В закона си пише, че наказание до 50 лв НЕ МОЖЕ да се обжалва.В такъв случай, ако смятате че сте ощетени, според мен изобщо не подписвайте нито фиш, нито акт. Да си търсят свидетели да потвърдят, че отказвате да подпишете акта, пък после обжалвате акта още преди да е излязло наказателното постановление. Щото излезе ли, и ако глобата е под 50 лв - ядец.
Коментар
-
бре да чукна на дърво за последните 4-5 дена 3 пъти ме спираха само с проверка на документите минах.Е изряден съм си само дет на халогени карах но не се заяждаха нищо,иначе знам ли ако е вярно тва си е живо изнудване.Дано намериш начин се оправиш колега, а иначе каква е глобата и точки взимат ли за тая глупост?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:бре да чукна на дърво за последните 4-5 дена 3 пъти ме спираха само с проверка на документите минах.Е изряден съм си само дет на халогени карах но не се заяждаха нищо,иначе знам ли ако е вярно тва си е живо изнудване.Дано намериш начин се оправиш колега, а иначе каква е глобата и точки взимат ли за тая глупост?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:nasty написа:бре да чукна на дърво за последните 4-5 дена 3 пъти ме спираха само с проверка на документите минах.Е изряден съм си само дет на халогени карах но не се заяждаха нищо,иначе знам ли ако е вярно тва си е живо изнудване.Дано намериш начин се оправиш колега, а иначе каква е глобата и точки взимат ли за тая глупост?N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар