Брех, вчера не можах да гледам мача срещу Бразилия по волейбол от световната лига, защото си монтирах нова сателитна паница, но сега разбрах, че сме ги били с 3:2 ... Мале как се зарадвах!Днес от 18:00 играем с Русия и много се надавям да ги отнесем и тея, а на финала на Полша трябва да им го върнем с 3:0, след 5-те поредни загуби с по 1:3, които ни нанесоха! Имаха късмет, че в последните 4 мача срещу тях, играхме с резервния състав!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнесохме бразилците!
Collapse
X
-
Аз го гледах мача - голям фен съм! В тайбрека бразилците направо не знаеха къде се намират!Пожелавам на момчетата както започнаха - така и да свършат - с победа над Бразилия!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
За съжаление и аз не можах да ги гледам. Но победа над Бразилия е страхотно постижение, макар на нашите да не им е за пръв път. тръден съперник сме им и много съжалявам за неуспешния полуфинал срещу Полша миналата година. Ако бяхме стигнали до финал срещу Бразилия, кой знае ...Е, дано сега "силата е на наша страна"like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
tomazo написа:soulkeeper написа:И аз съм им голям фен направо ги скапахме , само Салпаров още малко му трябва.А и аз съм се занимавал, ние да вземем да си спретнем едно отборче ли?
Коментар
-
Е, какво стана? Не исках да ви охлаждам ентусиазма, като прочетох темата сутринта, но се видя, че неслучайно сме паднали четири мача поред от поляците - просто разлика в класите. Дотолкова разлика, че си позваляваха всеки мач да контролират крайният резултат да е един и същ. Тази вечер руснаците май не разбраха, че Матей Казийски се забавлява с блокадата им. Изобщо волейболистите ни винаги много са ме дразнели, като ги гледам. Специално тази вечер блокада - нула, посрещане - нула, да не говорим за интелект, който както винаги е далеч под нулата. Винаги много ми е било смешно, когато се мъчим да направим т. нар. "возене". Не се сещам за успешен опит от наша страна, докато почти винаги в ответната атака ни го връщат и ставаме за смях. Изобщо, по-полека със суперлативите, ясно е, че не ни е там мястото. С кой от другите отбори може да се сравним - всичките Олимпийски шампиони, някогашни Световни шампиони и прочие. Необяснимо ми е на базата на какво предварително гледаме на всички отвисоко, сякаш сме най-добрите, като много скоро се разбира, че представата ни е твърде изкривена. Както преди десетина-дванайсет години коментаторите ни изкарваха най-техничните по футбол, като от самосебе си се разбираше, че германци и англичани ги слагаме в малкия си джоб и някак, от кумова срама, все пак се съгласявахме, че бразилците са по-добри от нас. И тези коментатори много смешни, като все пак Сашо Йовков е от най-грамотните. С всяко следващо изречение опровергава предишното си. И с наименованията на страните, като Русие, Българие, Бразилие, Полше и другите, направо ме скъсва. Няма как САЩ да го каже по този начин обаче... Поздрави на всички и гледайте по-реално на нещата :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Е, какво стана? Не исках да ви охлаждам ентусиазма, като прочетох темата сутринта, но се видя, че неслучайно сме паднали четири мача поред от поляците - просто разлика в класите. Дотолкова разлика, че си позваляваха всеки мач да контролират крайният резултат да е един и същ. Тази вечер руснаците май не разбраха, че Матей Казийски се забавлява с блокадата им. Изобщо волейболистите ни винаги много са ме дразнели, като ги гледам. Специално тази вечер блокада - нула, посрещане - нула, да не говорим за интелект, който както винаги е далеч под нулата. Винаги много ми е било смешно, когато се мъчим да направим т. нар. "возене". Не се сещам за успешен опит от наша страна, докато почти винаги в ответната атака ни го връщат и ставаме за смях. Изобщо, по-полека със суперлативите, ясно е, че не ни е там мястото. С кой от другите отбори може да се сравним - всичките Олимпийски шампиони, някогашни Световни шампиони и прочие. Необяснимо ми е на базата на какво предварително гледаме на всички отвисоко, сякаш сме най-добрите, като много скоро се разбира, че представата ни е твърде изкривена. Както преди десетина-дванайсет години коментаторите ни изкарваха най-техничните по футбол, като от самосебе си се разбираше, че германци и англичани ги слагаме в малкия си джоб и някак, от кумова срама, все пак се съгласявахме, че бразилците са по-добри от нас. И тези коментатори много смешни, като все пак Сашо Йовков е от най-грамотните. С всяко следващо изречение опровергава предишното си. И с наименованията на страните, като Русие, Българие, Бразилие, Полше и другите, направо ме скъсва. Няма как САЩ да го каже по този начин обаче... Поздрави на всички и гледайте по-реално на нещата :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Не мога да разбера Мартисн Стоев защо винаги пуска Боян Йорданов като резерва. Всеки мач се вижда, че освен, че внася емоции в мача, играе и превъзходно. Кви са тия Владо Николов и Пламен Константинов, които на големи първенства винаги се провалят, особено първия!Мислех, че основния състав ще се представи на ниво, а те направо се изсраха, ебаси ... Отиде финала срещу Полша!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар