Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отнесохме бразилците!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отнесохме бразилците!

Брех, вчера не можах да гледам мача срещу Бразилия по волейбол от световната лига, защото си монтирах нова сателитна паница, но сега разбрах, че сме ги били с 3:2 ... Мале как се зарадвах!Днес от 18:00 играем с Русия и много се надавям да ги отнесем и тея, а на финала на Полша трябва да им го върнем с 3:0, след 5-те поредни загуби с по 1:3, които ни нанесоха! Имаха късмет, че в последните 4 мача срещу тях, играхме с резервния състав!

Аз го гледах мача - голям фен съм! В тайбрека бразилците направо не знаеха къде се намират! Пожелавам на момчетата както започнаха - така и да свършат - с победа над Бразилия!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Аз го гледах мача - голям фен съм!
      И аз и аз ... Даже по едно време се занимавах професионално, в младите години преди да открия компютъра

Коментар

За съжаление и аз не можах да ги гледам. Но победа над Бразилия е страхотно постижение, макар на нашите да не им е за пръв път. тръден съперник сме им и много съжалявам за неуспешния полуфинал срещу Полша миналата година. Ако бяхме стигнали до финал срещу Бразилия, кой знае ...Е, дано сега "силата е на наша страна"
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз ги гледах, накрая направо ги съсипахме.

Коментар

И аз съм им голям фен направо ги скапахме , само Салпаров още малко му трябва.А и аз съм се занимавал, ние да вземем да си спретнем едно отборче ли?
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
              И аз съм им голям фен направо ги скапахме , само Салпаров още малко му трябва.А и аз съм се занимавал, ние да вземем да си спретнем едно отборче ли?
              ще стане същото като с футбола !!! аз иначе имам идея за пейнбол-че
              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                soulkeeper написа:
                ще стане същото като с футбола !!! аз иначе имам идея за пейнбол-че
                Аз бях забравил за фотбола имам едно приятелче от VW форума и е в отбора и си цъкат на някакво първенцтво което е м/у автофорумите би било хубаво ама те си цъкат в София , такаче само хората който са от там могат да участват , а за млади надежди като нас какво остава................
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ако направим отбор по волейбол е най-добре да си вземете и чадъри, че троша глАви в трите метра!

Коментар

wwweb написа:
                    Ако направим отбор по волейбол е най-добре да си вземете и чадъри, че троша глАви в трите метра!
                    малиии аде добре дошъл в клуба тогава , аз обаче препоръчвам каски
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Е, какво стана? Не исках да ви охлаждам ентусиазма, като прочетох темата сутринта, но се видя, че неслучайно сме паднали четири мача поред от поляците - просто разлика в класите. Дотолкова разлика, че си позваляваха всеки мач да контролират крайният резултат да е един и същ. Тази вечер руснаците май не разбраха, че Матей Казийски се забавлява с блокадата им. Изобщо волейболистите ни винаги много са ме дразнели, като ги гледам. Специално тази вечер блокада - нула, посрещане - нула, да не говорим за интелект, който както винаги е далеч под нулата. Винаги много ми е било смешно, когато се мъчим да направим т. нар. "возене". Не се сещам за успешен опит от наша страна, докато почти винаги в ответната атака ни го връщат и ставаме за смях. Изобщо, по-полека със суперлативите, ясно е, че не ни е там мястото. С кой от другите отбори може да се сравним - всичките Олимпийски шампиони, някогашни Световни шампиони и прочие. Необяснимо ми е на базата на какво предварително гледаме на всички отвисоко, сякаш сме най-добрите, като много скоро се разбира, че представата ни е твърде изкривена. Както преди десетина-дванайсет години коментаторите ни изкарваха най-техничните по футбол, като от самосебе си се разбираше, че германци и англичани ги слагаме в малкия си джоб и някак, от кумова срама, все пак се съгласявахме, че бразилците са по-добри от нас. И тези коментатори много смешни, като все пак Сашо Йовков е от най-грамотните. С всяко следващо изречение опровергава предишното си. И с наименованията на страните, като Русие, Българие, Бразилие, Полше и другите, направо ме скъсва. Няма как САЩ да го каже по този начин обаче... Поздрави на всички и гледайте по-реално на нещата :D
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        Е, какво стана? Не исках да ви охлаждам ентусиазма, като прочетох темата сутринта, но се видя, че неслучайно сме паднали четири мача поред от поляците - просто разлика в класите. Дотолкова разлика, че си позваляваха всеки мач да контролират крайният резултат да е един и същ. Тази вечер руснаците май не разбраха, че Матей Казийски се забавлява с блокадата им. Изобщо волейболистите ни винаги много са ме дразнели, като ги гледам. Специално тази вечер блокада - нула, посрещане - нула, да не говорим за интелект, който както винаги е далеч под нулата. Винаги много ми е било смешно, когато се мъчим да направим т. нар. "возене". Не се сещам за успешен опит от наша страна, докато почти винаги в ответната атака ни го връщат и ставаме за смях. Изобщо, по-полека със суперлативите, ясно е, че не ни е там мястото. С кой от другите отбори може да се сравним - всичките Олимпийски шампиони, някогашни Световни шампиони и прочие. Необяснимо ми е на базата на какво предварително гледаме на всички отвисоко, сякаш сме най-добрите, като много скоро се разбира, че представата ни е твърде изкривена. Както преди десетина-дванайсет години коментаторите ни изкарваха най-техничните по футбол, като от самосебе си се разбираше, че германци и англичани ги слагаме в малкия си джоб и някак, от кумова срама, все пак се съгласявахме, че бразилците са по-добри от нас. И тези коментатори много смешни, като все пак Сашо Йовков е от най-грамотните. С всяко следващо изречение опровергава предишното си. И с наименованията на страните, като Русие, Българие, Бразилие, Полше и другите, направо ме скъсва. Няма как САЩ да го каже по този начин обаче... Поздрави на всички и гледайте по-реално на нещата :D
                        Колега, не бъди краен. КОлкото до поляците - мисля, че там всичко бе въпрос на тактика. Във Варна, втория мач, се поразиграхме за един гейм и ги направихме смешни. По едно време им водехме с 10 точки.Днес успях да гледам само последните 9-10 точки и не мога да коментирам.Аз не съм сголям разбирач, но на мен страшно ми липсва Ники Василев. Просто си е с поне2 класи над Жеков. Като играч с мисъл в играта и като излъчване. Абе бях му фен. Нещо като Майк Патън го раздаваше по едно време.Но както и да е. Нека да падаме. Няма отбор който да не губи. Нека губим сега, да претръпнат момчетета. Да им се наложи да обръщат мачове както срещу Франция на световното. И като отидем в Пекин ....Защото при 80-90% от нашите играчии във всички колективни спортове проблемуът е в манталитета.П.С. А за фотболен отбор, аз съм ЗА.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Да бе .. отнесохме ги бразилците ама руснаците ни изклатиха

Коментар

Не мога да разбера Мартисн Стоев защо винаги пуска Боян Йорданов като резерва. Всеки мач се вижда, че освен, че внася емоции в мача, играе и превъзходно. Кви са тия Владо Николов и Пламен Константинов, които на големи първенства винаги се провалят, особено първия!Мислех, че основния състав ще се представи на ниво, а те направо се изсраха, ебаси ... Отиде финала срещу Полша!

Коментар

Working...
                            X