Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Yes Comment !
Collapse
X
-
Явор Митев
олллеле майкоооо..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .... дано поне т.хартия да е имал....видя ли го дали се позабърса....
Коментар
-
Re: Yes Comment !
tomazo написа:Пътувам си за офиса днес,чета си вестника и по едно време ,се разкрива чудна гледка Действието се развива на Сливница ,точно преди Лъвов мост ,спестявам част от снимките А като го питах : Абе що не слезна долу в канала бе ,оня само леко се извърна към пътяI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Авео написа:олллеле майкоооо..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .... дано поне т.хартия да е имал....видя ли го дали се позабърса....фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Сега е момента и аз да споделя!Веднъж излизам на разходка и си вървя спокойно по десния тротоар и забелязвам една ромка клекнала на ъгъла на две улици.....викам тая си почива докато не стигнах до нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 реше да се ибправи,да вдигне шалвара да си покаже оная работа и да се смее.....за жалост нямаше хартия Yellow_Flash_Colorz_PDT_29now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
@ Esper е аз значи не съм имал толкова зор никога само като ученик веднъж ,тичам си към тоалетната на 3-тия етаж (последната беше мойта ) вратите бяха извадени от пантите и само се подпираше като влезнеш вътре и аз влизам направо със шут ,обаче за моя съжаление даскала по механика върши същата работа дето имам намерение да върша и аз и той пада почти по гръб ...ееее мина ми всичко ,сигурно от там идва израза да ти се свие Л.....офиатче Браво 2.0
Коментар
-
Топ простотиите, които съм виждал аз са от шофьори на класиката в жанра - Голф 21. След ТВ кулата , по Драган Цанков надолу към радиото, шофьора на въпросното возило почти стъпил на платното върши работа Но1 предизвиквайки хаос с престрояване на дясната лента в лява малко след сфетофара.2. бул Малинов в Младост, 20 метра след новия сфетофар на ХМС, последния преди Цариградско, Голф 2 спрял в най-лявата лента и шофьора през прозореца си говори с познат, който се е облегнал на мантинелата (и е стъпил на зелената ивица м/у платната) Движението ад, след сфетофара всички излитат, пищят спирачки, лявата лента се престроява вдясно, оня въобщеее...
Коментар
-
бахти, по тия жеги се напълни с ненормалници навсякъде...оня ден, пътувайки покрай южния парк, и наближавайки пазара Вазов, като погледнах към спирката видях някаква шашава мома, която ходеше по бордюра...нищо необичайно до момента, в който тая ненормалница не взе рязко нещо от земята и не го запрати по мен...физиономията ми беше точно такава - Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 ...добре че не ме уцели...в следващия момент, когато все пак погледнах напред - предната кола беше с пряла за завой и добре че имаше накъде да избягам чеее...за малко да се натреса заради тая психарка къде ли са се изпокрили онези бели камиончета...Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Авео написа:олллеле майкоооо..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .... дано поне т.хартия да е имал....видя ли го дали се позабърса....M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар