Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Yes Comment !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yes Comment !

Пътувам си за офиса днес,чета си вестника и по едно време ,се разкрива чудна гледка Действието се развива на Сливница ,точно преди Лъвов мост ,спестявам част от снимките А като го питах : Абе що не слезна долу в канала бе ,оня само леко се извърна към пътя
    фиатче Браво 2.0

Може да е преценил, че времето да слезе в канала и времето да си смъкне гащите е еднакво и е избегнал омазване от вътрешната им страна Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 :D
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

олллеле майкоооо..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .... дано поне т.хартия да е имал....видя ли го дали се позабърса....

Коментар

Re: Yes Comment !

tomazo написа:
        Пътувам си за офиса днес,чета си вестника и по едно време ,се разкрива чудна гледка Действието се развива на Сливница ,точно преди Лъвов мост ,спестявам част от снимките А като го питах : Абе що не слезна долу в канала бе ,оня само леко се извърна към пътя
        Аз съм бил свидетел на още по-екстремна ситуация - спрял автобус малко след Лук Ойл над с. Драгичево а зад него, на банкета чучнала една мома и върши някаква работа Бяла жена си беше, не циганка или поне не изглеждаше такава.Човек като е на зор, много задръжки отпадат
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Авео написа:
          олллеле майкоооо..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .... дано поне т.хартия да е имал....видя ли го дали се позабърса....
          хаха ха да ,вестник Пари (в никакъв случай не е реклама ) ,ама него няма как да го сбъркам
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Сега е момента и аз да споделя!Веднъж излизам на разходка и си вървя спокойно по десния тротоар и забелязвам една ромка клекнала на ъгъла на две улици.....викам тая си почива докато не стигнах до нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 реше да се ибправи,да вдигне шалвара да си покаже оная работа и да се смее.....за жалост нямаше хартия Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

@ Esper е аз значи не съм имал толкова зор никога само като ученик веднъж ,тичам си към тоалетната на 3-тия етаж (последната беше мойта ) вратите бяха извадени от пантите и само се подпираше като влезнеш вътре и аз влизам направо със шут ,обаче за моя съжаление даскала по механика върши същата работа дето имам намерение да върша и аз и той пада почти по гръб ...ееее мина ми всичко ,сигурно от там идва израза да ти се свие Л.....о
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Топ простотиите, които съм виждал аз са от шофьори на класиката в жанра - Голф 21. След ТВ кулата , по Драган Цанков надолу към радиото, шофьора на въпросното возило почти стъпил на платното върши работа Но1 предизвиквайки хаос с престрояване на дясната лента в лява малко след сфетофара.2. бул Малинов в Младост, 20 метра след новия сфетофар на ХМС, последния преди Цариградско, Голф 2 спрял в най-лявата лента и шофьора през прозореца си говори с познат, който се е облегнал на мантинелата (и е стъпил на зелената ивица м/у платната) Движението ад, след сфетофара всички излитат, пищят спирачки, лявата лента се престроява вдясно, оня въобщеее...

Коментар

Едно време като бях ученик още, имаше някаква жена, която редовния и номер беше да идва в двора на училището, в което учих да си свърши работата и след това да играе кючек.Беше голяма атракция.
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Еееее, нали си имахме СПАМ-тема

Коментар

Уф, че миришеееее...

Коментар

бахти, по тия жеги се напълни с ненормалници навсякъде...оня ден, пътувайки покрай южния парк, и наближавайки пазара Вазов, като погледнах към спирката видях някаква шашава мома, която ходеше по бордюра...нищо необичайно до момента, в който тая ненормалница не взе рязко нещо от земята и не го запрати по мен...физиономията ми беше точно такава - Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 ...добре че не ме уцели...в следващия момент, когато все пак погледнах напред - предната кола беше с пряла за завой и добре че имаше накъде да избягам чеее...за малко да се натреса заради тая психарка къде ли са се изпокрили онези бели камиончета...
                        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

лудницата е на МАХ!!!
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

прав си и то много...то аз съм си виновен, че собственоръчно не я качих тая да и покажа къде уча аз - на 4ти км Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Авео написа:
                              Мое да е изплакнал лайсната в канала
                              M-Benz E 250 TD 150hp
                              M-Benz 200d 75 hp
                              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                              X