Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като му дойде времето за нова кола, каква ще е тя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямам особенни очаквания в близко бъдеще, но не пречи да си кажа предпочитанията и каквото сабя покаже :1. Новата КРОМА2. СААБ 9-5

Коментар

евентуално след 4-5 години1. Браво 22. Астра Н
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Как така никой не е казал, че следващата му кола ще бъде пак Fiat ...Следващата ми мисля да бъде една от тези:1) Alpha Romeo 1562) Audi A4Но не след 10-15 години, а мисля да е още другата или по-другата година ...

Коментар

Моите предпочитания са:1) Mercedes W1402) FIAT Croma (new)3) Alfa Romeo 1594) Alfa Romeo 147 (new)
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

В близките 2 години може да се подкара Алфа 145 QV,Fiat Punto GT 1.4 Turbo,може и Браво 1.9JTD с чип или стило 1.9Mujtijet двувратка с чип, а може и някаква друга италианка,зависи от цените на колите и цените на горивата
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ако слушам сърцето си:Alfa Romeo Brera 3.2JTS 4x4 SkyViewИмаше такава на изложението във Варна (не с този двигател) и се влюбих веднага - страшна красавица е!Иначе за разумна покупка считам:FIAT Grande Punto 1.9 8V Multijet
              FIAT Punto 1.7TD

Коментар

Имаше подобна тема, отговарям както и там: следващата ми кола ще е НОВА, а не втора употреба. На лизинг ли ще е, със заем ли, не знам, но искам чисто нова кола. А за марката има време да помисля, кара ми се нещо скандинавско - например VOLVO S40. Или пък нещо американско - шевролет. А защо не AUDI Q7, или пък едно "джипче" - Subaru B9 tribeca. Мечти P.S. За разлика от други колеги, които много строго посочват линка към подобна или дори същата тема, смятам, че няма нищо лошо в това да се пускат теми, които вече са пускани по-рано или ги наподобяват. В крайна сметка и в живота е така, всичко ново е добре забравено старо.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

бих си взел мерцедес волво или японка или пежо но фиат повече неща не че нещо му има ама вече не ме кефи тази ефтина марка коли
                  HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                    бих си взел мерцедес волво или японка или пежо но фиат повече неща не че нещо му има ама вече не ме кефи тази ефтина марка коли
                    Кво прайш в клуба тогава :P Форума е за фенове не за антифенове на марката
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                      E тогава с Пежото наистина ще се вкараш в приключение.За другите не знам, но с Пежата умната!Успех!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Mitko написа:
                        Пропуснах още една кола, за която съм сигурен че мечтае всеки почитател на италиански коли. Това е легендата Lancia Delta Integrale. Няма друг такъв автомобил.
                        имал съм честта да карам тази кола , после ходих 20 дни така - :D - страшна бегачка.
                        UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

заклел съм се следващата ми кола да е японскаубедих се когато яхнах Impreza STI 280hpиначе съм се прицелил за момента в един Нисан Терано 2.7 TD
                          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

определено митсубиши галант
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Определено започвам да мисля за опел омега 2001 чудесна е
                              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

пагани... ееех....
                                Прикачени файлове
                                FIAT PUNTO 6 SPEED
                                FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Working...
                                X