Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

A беше време....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: реклама

kluchar написа:
    е аз не сещам за какво да пишат хората кадето имат сервизи или магазини да каквото и да било тук ако не да си правят реклама и евентуално да помогнат на някого в нужда /е има и такива просто да се запознаят с хора /а това дали се изкарват пари е много относително по някога има труг път нищо
    Колега, вместо да спориш, мисля че е редно да се замислиш малко след 1747 мнения, в които си упражнил явна реклама, която е в разрез с правилата. Нали форума има правила ... трябва да се спазват! Не разбирам защо трябва да се създават ненужни спорове ...

Коментар

Re: реклама

Все си мисля, че ще се разберем за рекламата. Извинявам се за грубия езим към миткУ ама мисля, че лУекинко си го е заслужил...... Поздрави
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Ами реклама-реклама, какво толкова-има я навсякъде и ще продължава да я има.А и още нещо-нормално е човекът, който работи за този форум и влага време, труд и средства...ами що да няма някаква изгода, била тя малка или голяма?Вие като работите пари не искате ли?Ако не искате, елате ще ви намеря работа Тез пари за сървъри мървъри, нов скин...все отнякъде са дошли,нали?
        N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
          ..А и още нещо-нормално е човекът, който работи за този форум и влага време, труд и средства...ами що да няма някаква изгода, била тя малка или голяма?Вие като работите пари не искате ли?
          Пак някой нещо не е разбрал! Евентуалните пари, които ще постъпват от реклама ще отиватза подръжката на форума - във всичките и форми! Евентуално ако се съберат повече пари - ще има за безплатни стикери, карти и др. подобни! НИКОЙ от администраторите и модераторите не е тръгнал да печели от форума!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            sachma написа:
            ..А и още нещо-нормално е човекът, който работи за този форум и влага време, труд и средства...ами що да няма някаква изгода, била тя малка или голяма?Вие като работите пари не искате ли?
            Пак някой нещо не е разбрал! Евентуалните пари, които ще постъпват от реклама ще отиватза подръжката на форума - във всичките и форми! Евентуално ако се съберат повече пари - ще има за безплатни стикери, карти и др. подобни! НИКОЙ от администраторите и модераторите не е тръгнал да печели от форума!
            Честно казано, не ми дреме къде отиват.Нека има реклама.Едит:БО, 80лв. на месец не са чак толкова много, ти взе, че орева орталъка.Намали кофеина,ей :D
            N.Y. State of Mind

Коментар

абе кво се разпрявате бре? кой според вас се е засилил толкова да рекламира тука. добра идея да се събира по някоя друга парица за форума, ама аз като цяло съм песимист - "рекламодателите" не се избиват да слагат банери у Фиат форумаколкото до рекламите на потребителите, не виждам кво се карате, нали си имаме бизнес клуб - там всеки регистриран потребител може да си се рекламира на воля. "футболисче на час. ритам по домовете" примерно
              Fiat Punto S55 1.1
              Fiat Forever!

Коментар

Без реклама не може в днешно време.Само че и аз подкрепям мнението, да се рекламира нещо, което би било полезно на съфорумците.Да не стане така да се рекламират еротични телефони или мелодийки за ГСМ-и...

Коментар

що бе един банер на гола кака ще ми хареса отгоре
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Както виждате първата реклама вече е факт! Какво да се прави ... пазарна икономика!Ха дано потръгне - ще е от полза на всички потребители на форума.

Коментар

виждам, виждаааааааааааааам....
                      Пак някой нещо не е разбрал! Евентуалните пари, които ще постъпват от реклама ще отиват за подръжката на форума - във всичките и форми! Евентуално ако се съберат повече пари - ще има за безплатни стикери, карти и др. подобни! НИКОЙ от администраторите и модераторите не е тръгнал да печели от форума!
                      относно темата - не виждам пък и нищо лошо някой от цитираните да изкара некой лев... все пак любов, любов, ама колко време се отделя за администриране на форума...айде, хаирлия да не първата реклама
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз пък нищо не виждам?!? На мястото, дето трябва да е рекламата явно има нещо, щото като мина с мишока отгоре и виждам че е някакъв линк, ама иначе се вижда едно голямо сиво нищо ?!?

Коментар

при мен си излиза рекламкатадаже вече си харесах 2-3 колички :D

Коментар

Хубаво е да има реклама, дай боже повече.С нищо не пречи на потребителите - банерите са с размери, по-малко от подписите на мнозина форумци. Не биха забавили зареждането на страницата.А къде ще отиват средствата - админите си решават. Би било чудесно, след като платят всички разходи по поддръжката, да им остане за по бира. :D
                            Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Megadeth написа:
                              Би било чудесно, след като платят всички разходи по поддръжката, да им остане за по бира. :D
                              Нема бири, нема мастики! Никой не е взел и няма да вземе и стотинка от тия пари! ТОЧКА!

Коментар

Working...
                              X