Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

A беше време....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пич... искаш ли да разбереш за, колко неща една група радетели на този форум сме събирали пари в каузата само и само той да върви!?!? Защо тези пари да не идват от рекламодатели? Ако мислиш, че някой го прави за собствени облаги-в голяма грешка си!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Пич... искаш ли да разбереш за, колко неща една група радетели на този форум сме събирали пари в каузата само и само той да върви!?!? Защо тези пари да не идват от рекламодатели? Ако мислиш, че някой го прави за собствени облаги-в голяма грешка си!
      Е как бе Влади, забогатяхме, аз лично чакам в скоро време доставката на SUZUKI SX4, 4Х4 с фиатовия "комън рейл, 1.9 multijet...и това е все от форума, ти к’во си мислиш?
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

...като чета гореизлятите "радини вълнения" и като знам как шепа хора със собствени сили и средства са финансирали развитието на този форум, лекинко така, деликатно, се дразня...бих отговорил лаконично, макар че може би ще "открадна" отговора си от колегата Nino, тъй като определено смятам че е един от малкото, които ИМАТ право да го кажат...е, ще рискувам:...БАНЕРИ ЩЕ ИМА...и това е...Без лоши чувства към никой...

Коментар

Леле-леле..каква е тая олелия за тея реклами...Какво толкова се е случило..дали ще има реклами или не..нищо няма да се промени за обикновенния потребител във форума...едва ли е вреда да има рекламни банери..а и не намирам нищо лошо в това..нито ти отнемат от времето нито нищо...Стига да няма рекламно интро преди да зареди форума де

Коментар

Колеги, няма как просто ... и на мен не ми харесва да гледам изтропани банери в хубавия ни форум, но това е начинът. Ще Ви дам един пример ... вместо да се събират някакви смешни на пръв поглед 1-2 лв. за стикери, при една печалба от реклама те ще бъдат безплатни за всички Фиат фенове. Обмисля се и вариант за членски карти, които без пари няма как да се направят. По-нагоре колегите го казаха и няма нужда и аз да ги повтарям - всичко, което се вижда в момента не е без пари, а е благодарение на финансовите средства и труда, които се отделят от администрацията и модераторския екип!На никой не му е минало през акъла да "лапа" пари за собствена облага! Абсурд просто! Всико, което се събере ще отива за спомагане на бъдещия клуб, форума и сайта!

Коментар

coolboby написа:
              .....Стига да няма рекламно интро преди да зареди форума де
              wwweb написа:
              Колеги, няма как просто ... и на мен не ми харесва да гледам изтропани банери в хубавия ни форум, но това е начинът. Ще Ви дам един пример ... вместо да се събират някакви смешни на пръв поглед 1-2 лв. за стикери, при една печалба от реклама те ще бъдат безплатни за всички Фиат фенове. Обмисля се и вариант за членски карти, които без пари няма как да се направят. По-нагоре колегите го казаха и няма нужда и аз да ги повтарям - всичко, което се вижда в момента не е без пари, а е благодарение на финансовите средства и труда, които се отделят от администрацията и модераторския екип!На никой не му е минало през акъла да "лапа" пари за собствена облага! Абсурд просто! Всико, което се събере ще отива за спомагане на бъдещия клуб, форума и сайта!
              Ето това е наистина смислен отговор, арументиран, написан изчерпателно, БЕЗ И НОТКА НА ЗАЯЖДАНЕ!!!
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                Ето това е наистина смислен отговор, арументиран, написан изчерпателно, БЕЗ И НОТКА НА ЗАЯЖДАНЕ!!!
                Не може да ги няма и "лукановците" /предаването "СБЛЪСЪК" .bTV/ бре приятелю... иначе абсурдите които написа по-горе, щяха да изглеждат почти достоверни! ПС...иначе се съмняваше ли? Но нека все-пак да си припомним кой СЕ ЗАЯЖДАШЕ...
                BO написа:
                sasco написа:
                Е кво като има реклама??Това лошо ли е?Още по-добре,това означава,че има развитие все пак.Всичко е ПАРИ мой човек!Няма го Бай Тошовото време.
                Ох, добре "мой човек".Май ти липсва доста опит и четене в темите по форумите.Като гледам и регистрацията ти се съмнявам да знаеш какъв е духа на форума.Ако не беше такъв този "дух" аз със сигурност нямаше да съм тук.Като гледам твоите изказвания те съветвам да потърсиш "подкрепа" в този форум, който със сигурност знам, че ще ти пасне доста на "духа" "мой човек".www.tuning.bg/forumХайде и със здраве и дълголетия да си пускаш там темичките...
                kiro_of_the_day написа:
                ....Като се събираха пари за сървър - с две или три изключения - само админите и модовете отделиха пари.При това положение - това е положението - банери!
                Наистина се надявам парите, които ще се съберат в бъдеще там да отидат по предназначение.
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                  BO написа:
                  Ох, добре "мой човек".Май ти липсва доста опит и четене в темите по форумите.Като гледам и регистрацията ти се съмнявам да знаеш какъв е духа на форума.Ако не беше такъв този "дух" аз със сигурност нямаше да съм тук.Като гледам твоите изказвания те съветвам да потърсиш "подкрепа" в този форум, който със сигурност знам, че ще ти пасне доста на "духа" "мой човек".www.tuning.bg/forumХайде и със здраве и дълголетия да си пускаш там темичките...
                  С този колега мисля, че малко сбърка, но нейсе!Ти стари потребителю на който не ти знаем физиономията от НИКОЯ СРЕЩА... за разлика от човека за който пишеш, какво имаш против банерите и рекламите, специално!?Моля те, ти човекът с опит във форумите погледнитук:http://peugeotclub.info/forum/тук: http://clubalfaromeo.com/forum/тук: http://www.renault-bg.com/smf/Нямам време да търся повече, това го оставям на теб.Къде търсиш "духът на форума", сподели, може и да ти помогнем!?? Аз лично знам един такъв.
                  BO написа:
                  Наистина се надявам парите, които ще се съберат в бъдеще там да отидат по предназначение.
                  Ти, видний стар потребителю, колко пари даде до сега за този форум?
                  Такаа,видний ми съфорумец БО,регистрацията НЕ определя даден човек.Другото което е,че и ей толкова % не влагам да те обидя с нещо.Винаги съм се извинявал,когато има някой "обиден" от мен тук във форума.Те си знаят.Ма много сте били серЕозни бре!Такааа,а иначе на 10-на срещи съм бил и познавам доста СЪфорумци от 16 мес. насам. Колкото до тунинга-върл противник съм,в ОНЗИ форум съм влизал 2 или 3 пъти досега. Да се върна на темата.Аз пари не съм давал,но аплодирам реклами и всякакъв вид подобна дейност с цел развитието не само на форума ,А и на клубът въобще! успехи

Коментар

Каква стана тя... Надявам се, че докато си мерите регистрациите ще прочетете и това Рекламата, уви, е феномен неразривно свързан със съвременното общество. И в нея няма нищо лошо. Ако се постави рекламен банер и средствата от него помогнат за развитието на форума, какво лошо има в това?!?!?!?Ако има реклама, то тя ще бъде заради популярността на форума и всяко наше влизане в него ще бъде един вид финансова помощ. Пък и предвид начина на таргетиране предполагам, че рекламата/рекламите ще бъдат свързани автомобилите ни, което не е никак лошо. П.С. Едва ли някой би имал нещо против реклама на Хит Ко, нали?
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                      П.С. Едва ли някой би имал нещо против реклама на Хит Ко, нали?
                      И аз това си бях помислил

Коментар

реклама

е става да има реклама само дано е свързана с колите или нещо което найстина може да потрябващото на един руски сайт имаше само еротични реклами аз също съм навид да сложа нещо да пробвам но за сега нещо ми е скъпо до 20 лв ставанезнам при другите колко е /нали всеки месец трябва да се дават все пак /
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Като стана въпрос за форума и за парите, които са нужни - какво стана в същност с ФИАТ Клуб. На Митко ли остана или не съм разбрал нещо. Има много хора, които посещават форума, но не са регистрирани. Нестава ли да си направим нещо като клубна карта, която да струва по 20лв на година например. Знам, че сигурно сте обсъждали подобни варианти, но все пак да питам. А иначе няма нищо лошо в рекламата.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ново

сега получих и такова нещо "Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КФБ" , т.е представляват откровенна реклама. е слушаме и изпълняваме какво да се прави ще си плащаме а клуба регистриран е мисля на Митко -все още

Коментар

Re: ново

kluchar написа:
                              сега получих и такова нещо "Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КФБ" , т.е представляват откровенна реклама. е слушаме и изпълняваме какво да се прави ще си плащаме а клуба регистриран е мисля на Митко -все още
                              Не се буквализирай - то е ясно, че разрешението засега не се дава от УС на КФБ, а от т.н. ръководство на този форум и по-специално от администраторите. Освен това доста дълго време си рекламираш безплатно тук търговската дейнос - направо се чудя какостаналите потребители, вкл. и тези , които са получили предупреждение за същото не са възроптали. Да не говорим пък, че се носят разни слухове, че си докарваш и сухо, като си се вживял в ролята на пътна помощ, възползвайки се от форума, което само негативи би докарало на последния.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

реклама

е аз не сещам за какво да пишат хората кадето имат сервизи или магазини да каквото и да било тук ако не да си правят реклама и евентуално да помогнат на някого в нужда /е има и такива просто да се запознаят с хора /а това дали се изкарват пари е много относително по някога има труг път нищо

Коментар

Working...
                                X