Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

A беше време....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

A беше време....

Ехх колеги, имаше време, когато в този форум понятието "Реклама" беше забранено да се говори.Явно нещата се обръщат на 180 градуса.Помня, когато имаше теми, че много хора псуваха другите форуми именно заради рекламите, ама сега мисля, че никой няма да си изкаже собственото мнение.Помните ли когато имаше коментари.. "Леле това е най якия форум, май е един от малкото без реклами, супер"...Е да като влезнах преди малко нещата са други, времената други... Дано само на всяко мнение не стане така, че първо да прочиташ реклама, пък после да пишеш... :D
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

???
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

kkp написа:
      ???
      Кое не разбра?

Коментар

Не разбрах къде е рекламата ...
        Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Е вие не виждате ли ? "Място за вашата реклама" След някой друг ден там ще се налепи нещо.

Коментар

Някой хора бързо схващат, ама много трябва да им се обеснява.....

Коментар

Е кво като има реклама??Това лошо ли е?Още по-добре,това означава,че има развитие все пак.Всичко е ПАРИ мой човек!Няма го Бай Тошовото време.

Коментар

Re: A беше време....

BO написа:
                Ехх колеги, имаше време, когато в този форум понятието "Реклама" беше забранено да се говори.Явно нещата се обръщат на 180 градуса.Помня, когато имаше теми, че много хора псуваха другите форуми именно заради рекламите, ама сега мисля, че никой няма да си изкаже собственото мнение.Помните ли когато имаше коментари.. "Леле това е най якия форум, май е един от малкото без реклами, супер"...Е да като влезнах преди малко нещата са други, времената други... Дано само на всяко мнение не стане така, че първо да прочиташ реклама, пък после да пишеш... :D
                Ами това е положението ... Проза! Като си малък - детски книжки - нищо общо с действителността, като поотраснеш - в пубертата - приключенски романи - нищо общо с действителността, като повъзмъжееш - поезия и любовна лирика - дори някои и пописват - пак нищо общо с действителността. И като те захапе оня злобен Цербер Живота - та цяла вечност проза... Това е положението! Като се събираха пари за сървър - с две или три изключения - само админите и модовете отделиха пари.При това положение - това е положението - банери!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

sasco написа:
                  Е кво като има реклама??Това лошо ли е?Още по-добре,това означава,че има развитие все пак.Всичко е ПАРИ мой човек!Няма го Бай Тошовото време.
                  Ох, добре "мой човек".Май ти липсва доста опит и четене в темите по форумите.Като гледам и регистрацията ти се съмнявам да знаеш какъв е духа на форума.Ако не беше такъв този "дух" аз със сигурност нямаше да съм тук.Като гледам твоите изказвания те съветвам да потърсиш "подкрепа" в този форум, който със сигурност знам, че ще ти пасне доста на "духа" "мой човек".www.tuning.bg/forumХайде и със здраве и дълголетия да си пускаш там темичките...
                  kiro_of_the_day написа:
                  ....Като се събираха пари за сървър - с две или три изключения - само админите и модовете отделиха пари.При това положение - това е положението - банери!
                  Наистина се надявам парите, които ще се съберат в бъдеще там да отидат по предназначение.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Re: A беше време....

kiro_of_the_day написа:
                    .........Като се събираха пари за сървър..........
                    .....колеги, не се сърдете, само скина ако знаете колко струва, хард-дискове, сървър, както спомена вече Киро.......от къде мислите че е идвало всичко това до сега.....и редно ли е само от там да идва......а и нали не вярвате, че ще се превърнем в комерсиализирано място......просто форума си има нужда от поне малко финансови средства, а и запитвания си има....

Коментар

BO написа:
                      Ох, добре "мой човек".Май ти липсва доста опит и четене в темите по форумите.Като гледам и регистрацията ти се съмнявам да знаеш какъв е духа на форума.Ако не беше такъв този "дух" аз със сигурност нямаше да съм тук.Като гледам твоите изказвания те съветвам да потърсиш "подкрепа" в този форум, който със сигурност знам, че ще ти пасне доста на "духа" "мой човек".www.tuning.bg/forumХайде и със здраве и дълголетия да си пускаш там темичките...
                      С този колега мисля, че малко сбърка, но нейсе!Ти стари потребителю на който не ти знаем физиономията от НИКОЯ СРЕЩА... за разлика от човека за който пишеш, какво имаш против банерите и рекламите, специално!?Моля те, ти човекът с опит във форумите погледнитук: http://peugeotclub.info/forum/тук: http://clubalfaromeo.com/forum/тук: http://www.renault-bg.com/smf/Нямам време да търся повече, това го оставям на теб.Къде търсиш "духът на форума", сподели, може и да ти помогнем!?? Аз лично знам един такъв.
                      BO написа:
                      Наистина се надявам парите, които ще се съберат в бъдеще там да отидат по предназначение.
                      Ти, видний стар потребителю, колко пари даде до сега за този форум?
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Нямам уважение към никой, който има правото да ти говори на "мой човек" дори и без да ме познава.Не ме интересува какво някой си мисли за мен.Аз съм ходил на срещи преди ти да се регистрираш във този форум, като гледам датата на регистрация, която по принцип НЕ Е ВАЖНА.Аз помня и всеки един помогнал ми като теб ще цитирам, че ме насочи към подгряващите свещи Иска, които си работят перфектно, същевременно на супер ниска цена. Не се замисли да не ми пуснеш линк към магазините. Винаги можеше да напишеш "Ами някъде на Симеон беше не помня точно..."Доста на хората от този форум съм помагал, дори и да не ходя на срещи.За мен да ПОМОГНЕШ на някой не се изразява само да ходиш на срещи и да пишеш, а от това какво даваш на другите.До сега не съм взел и 1 стотинка на някой, ако съм помогнал или съм дал нещо, което на мен не ми върши работа.Това наричам аз "духа на форума" а не да имам нещо в мазето, за което мога да взема 2.51лв и да го пускам на обява и да го правя на най-лъскавото.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Абе що се разправяте за глупости не мога да разберЪ..................... Ясно е, че форума не може да съществува само на помощи или фотосинтеза. Ясно е, че има запитвания от потенциялни рекламодатели. Защо това което можем да вземе като средства от реклама не го използваме са благото на форума. От доства време чета тук познавам много бегло някой от хората тук, и не мисля, че искат да изскарат някой лев на гърба на другите. Но и да го направят все пак те дава доста от свободното си време този форум да съществува. Не забравяйте какво стори на няколко пъти миткУ лай....то.......... Ега се скашка....... И тези хора изчистиха лайната на митьо пу.....та.......... Ега се скашка..... Така че това с рекламата ще бъде добре дошло според мен. За съжаление до сега не съм имал възможност да помогна на този форум материално, но за в бъдеще си мисля, че ще имам тази възможност... Успех........Колега, чувствата ми към предполагаемото лице са идентични, но все пак ще те помоля да се въздържаш от подобни квалификации. Поздрави kiro_of_the_day
                          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                          Совалката средно на LPG
                          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
                            Абе що се разправяте за глупости не мога да разберЪ..................... Ясно е, че форума не може да съществува само на помощи или фотосинтеза....................................... .....................................За съжаление до сега не съм имал възможност да помогна на този форум материално, но за в бъдеще си мисля, че ще имам тази възможност... Успех........
                            Просто пуснах темата да видя настроението, което много от вас са забравили.Както написах малко по-горе, наистина щом ще се събират пари, това нещо не "живее" само, да отиват по предназначение, но дано не се превърнем просто в едно комерсиално място, в което целта са парите а не общуването между хората, НАИСТИНА с интереси към дадено хоби/съществуване/начин на живот...Съжалявам ако някой се е почувствал засегнат от мен, но аз лично доста се афектирах от първоначалния изглед на форума, като си спомня какво се мислеше за това... Това за мен е все едно да се каже "хайде всички можем да пишем както си искаме (кирилица/латиница/маймуница), където си искаме (без да спазваме "подредбата"), каквото си искаме....
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                              Нямам уважение към никой, който има правото да ти говори на "мой човек" дори и без да ме познава.Не ме интересува какво някой си мисли за мен.Аз съм ходил на срещи доста преди ти да се регистрираш във този форум, като гледам датата на регистрация, която по принцип НЕ Е ВАЖНА.Аз помня и всеки един помогнал ми като теб ще цитирам, че ме насочи към подгряващите свещи Иска, които си работят перфектно, същевременно на супер ниска цена. Не се замисли да не ми пуснеш линк към магазините. Винаги можеше да напишеш "Ами някъде на Симеон беше не помня точно..."Доста на хората от този форум съм помагал, дори и да не ходя на срещи.За мен да ПОМОГНЕШ на някой не се изразява само да ходиш на срещи и да пишеш, а от това какво даваш на другите.До сега не съм взел и 1 стотинка на някой, ако съм помогнал или съм дал нещо, което на мен не ми върши работа.Това наричам аз "духа на форума" а не да имам нещо в мазето, за което мога да взема 2.51лв и да го пускам на обява и да го правя на най-лъскавото.
                              Къде ги видя финансово-сметните отношения между потребителите, освен в "купува/продава" и едно НЕГРАМОТНО ЗРЪНЦЕ, на което скоро ще му "секвестираме житцето" ? Какво общо имат рекламите/банерите с личните взаимоотношения в този форум? Ти още малко ще кажеш, че ако се харесаме с някоя колежка от тук, този форум е... да не казвам думата! Вземи се стегни и се изразявай точно! Аз съм доста по-възрастен от теб, но нямам такива афинитети към миналото.Но все- пак, ако то те тегли, какво да направим?! По-горе ти написах, знаеш къде!
                              BO написа:
                              [ но аз лично доста се афектирах от първоначалния изглед на форума, като си спомня какво се мислеше за това
                              Пак те питам, с колко пари "помогна да не видиш това"?Да ти ровя ли темите из продава?
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                              X