Проблема е ,че си забравих в България диска с драйверите за телефона Sony Ericsson W810i,а искам да го свържа с Лаптопа.Теглих някакви драйвери от страницата на Sony в интернет,но не става с тях.Имате ли някаква идея от къде мога да си ги изтегля,ако може дайте линкове.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за GSM Sony Ericsson W810i
Collapse
X
-
Re: Помощ за GSM Sony Ericsson W810i
Tornado написа:Проблема е ,че си забравих в България диска с драйверите за телефона Sony Ericsson W810i,а искам да го свържа с Лаптопа.Теглих някакви драйвери от страницата на Sony в интернет,но не става с тях.Имате ли някаква идея от къде мога да си ги изтегля,ако може дайте линкове.Благодаря предварително.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:Tornado написа:Проблема е ,че си забравих в България диска с драйверите за телефона Sony Ericsson W810i,а искам да го свържа с Лаптопа.Теглих някакви драйвери от страницата на Sony в интернет,но не става с тях.Имате ли някаква идея от къде мога да си ги изтегля,ако може дайте линкове.Благодаря предварително.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Yavor написа:Tornado написа:Проблема е ,че си забравих в България диска с драйверите за телефона Sony Ericsson W810i,а искам да го свържа с Лаптопа.Теглих някакви драйвери от страницата на Sony в интернет,но не става с тях.Имате ли някаква идея от къде мога да си ги изтегля,ако може дайте линкове.Благодаря предварително.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:ОК. Довечера късно ще ти ги пратя, че още бачкам, а диска ми е в къщи.След 12 часа вечерта ще мога.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Ето така ще ти ги пратя...1мб е зипа.Отделих драйверите за твоя модел че иначе папката е много голяма.Има и някакви други драйвери - не знам точно за какво са - мисля за някакви допълнителни портове.А я ми кажи - ти твоя по инфраред подкарал ли си го. Аз моя се мъча доста време но просто няма драйвер на диска.Писах на СониЕриксон - те ме мотат вече 5 писма - инсталирайте си сървиз пак, изключете си защитната стена, антивирусната и т.н. бля-бля, а то телефона просто не комуникира през порта - няма драйвер. Писах има го това накрая и поисках да ме свържат с някой който е наясно и замлъкнаха... Та така.Дано това ти свърши работа!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Благодаря много свързах го успешно.Борих се с един друг проблем този път с Лаптопа.Не искаше да ми се включва картата за безжичен нет.Преинсталирах и се оправи.Колеги от хакерския форум споменават,че мможе да бъде от драйвери за горещи клавиши.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар