Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към всички, които ще ходят на море....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

внимавайте и от тъпите гастарбайтери резаняци дето се връщат в къщи ,мама им ше ... няма такъв трафик на магистралата заради тях ,карат с по 120 в най лявата лента по 5 коли и не пускат никой ...
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Sashe написа:
      Лично аз не вярвам, че слънцето се различава оссобено от това преди 10на години... Някак си ми звучи, като баба ми, за която всяко лято е "...лелеее, досега е нямало такива жеги...", а всяка зима - "...досега е нямало такива студове..." Хм, освен масла има и чадъри, ползвайте и тях Ако са такива до 15 кинта мятайте по една хавлия отгоре им, щото се изгаря и под тях.На мен винаги ми се присмиваха, че ходех на плаж с две хавлии, една на която лежа и една с която се завивам...Внимавайте и като ходите боси, че съм патил, ужасно е ...
      Слънцето се различава със сигурност . Аз съм достатъчно възрастен и помня като бях дете (това преди 30 г) баща ми не ме пускаше във водата докато температурата не станеше 23 градуса - около 11 часа. Сега е 25-26 градуса още в 8 часа. И сега като видя майки и баби с колички да отиват към плажа по обяд се чудя тези хора имат ли мозък в главата или само бръмбари.
      Брава 1.6 16V ELX
      Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Може, не споря...Аз съм от Бургас и от как се помня все съм висял по цял ден по плажовете.Според мен цапотене обилно с плажно мляко, седене под чадър и като почустваш, че ти е в повече мяташ една хавлия или тениска на раменете и нямаш проблем и в горещите дни и в горещите часове, дори и всеки ден по цял ден, за пропуските обаче по някоя от тези точки не знам .... Никога не съм бил много черен (то няма и как спазвайки горните условия), ама не мисля, че това е най-важното...

Коментар

Working...
        X