Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Говорите ли на колата си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...с Авео-то нещо не можем да намерим общ език...мълчим си и двамата....но определено няма и какво да си кажем, с тоз немски опелски темперамент........но с Темприна комуникациите ни бяха чести.....общо взето комуникации от рода на: -"...айде мацо, давай нагоре"...." айде ма, оу..."....кат стигне горе-" браво мацо..."........най-лошото е, че доста често и се извинявах за тормоза, но тя никога не се сърдеше.....никога.....

Коментар

Когато съм ядосан и аз храня колата си.......когато пък и вадя душата после ми е кофти и все си викам"повече никви гуми и тормоз" обаче тя едвали ме рабира
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Слав написа:
        Абе като ме ядоса си я псувам стабилно
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Ех, успокоих се, поне не съм сам.А всъщност тези, които НЕ говорят на колата си са малцинство...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз на Фичо колко търся майка му с нея да си поговорим, ама не казва къде е, да му............... Иначе като тръгна нещо да му се радвам, чак на себе си се чудя
            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Коментар

:D Направо темата е,ама имам чувство че колкото повече я псувам,толкова по върви!Макар че гласувах"не",само такива мохабети си правим с нея,....
                FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Yavor написа:
                  Ех, успокоих се, поне не съм сам.А всъщност тези, които НЕ говорят на колата си са малцинство...
                  И аз си лафя с нея, но много тайни има пуста.Не ще да споделя много Ама ще гледам да разчупим ледовете някак

Коментар

Отговарям пак по темата:псуам ЯКО на Брависимо jeden Tag!.Bah maamu

Коментар

Working...
                    X