Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Говорите ли на колата си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Говорите ли на колата си?

Малко в духа на спам темите за който има анкети аз да попитам - аз ли съм единствения дето говори на колата си като са насаме или сме много Като купувам на жената на Пунтото разни работи, после обяснявам на Бравичката че и за нея имам планове, да не ми се сърди - и масълцето ще и сменя, и екстрички ще и добавя. Оня ден ми се расърди и ми светна чек лапата и ме охарчи колкото за едни обувки на жената, после пак светна ми заговори на тема нов ТПС - ама като му почистихме буксата и изгасна, ама да видим сега. В момента я успокоявам... А като ме ядоса, гледам да не я хокам много - още повече се сърди...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

в моя блок има един изтрещял,всяка сутрин зимата се молеше по 5 минути преди да завъри да запалимоля ти се жужо,запали,недей ме остава и т.н.молеше и се после поливаше изпарителя с едно шиши от 5л гореща вода и въртеше

Коментар

pugsy написа:
      молеше и се после поливаше изпарителя с едно шиши от 5л гореща вода и въртеше
      Е тя затова му се е сърдила. Требвало е да пробва с водка или ракия

Коментар

Тегля и по една майна на мойта от време на време
        N.Y. State of Mind

Коментар

На моята Брава още не съм проговорил ама сигурно това е защото я имам само от 4 месеца , а иначе със служебната си говоря ама както с тъщата - псувам и отговор не чакам :D А иначе избягвам да си говоря с неодушевени предмети , освен може би с телефона ама това е тъй като чувам гласове някакви от него ....
          Brava 1.6 ELX

Коментар

Мдам.... и като чели имам чуството че разбира... нежни души са ей, внимаваите... А да видите като я изкъпя и лъсна... Чак и благодарна та се напъне за още 4 коня отгоре :D

Коментар

разбира се, че й говоря. Аз на всичко около мен говоря.
              Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

да говорим си как иначе "аде мойто момче давай да му покажем на този .....""браво точно така........""аде сега малко хубав да те направим" Колеги говорите ли на хората с изрази който се използват за коли лошото е когато почна да говоря на приятелката си все е дно е колатаот сорта на:закашля се нещо тя и аз - "зацапала си свещите нещо "за едни др. работи си говорим.............. абе какво е инжекцион си обясняваме и как работи и др. такивас един приятел пробвахме и можем да си говори на доста различни теми като използваме термини свързани с колите
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Това е много готина тема! Евала!Говоря й, естествено. Казва се Живка (адашка). Понякога й казвам, че е бяла принцеса, сладурана, п.....ка заспала, къде гледа, ще я шляпна по петата врата (разбирайте все едно отзад)... Тя си е доста темпераментна, капризна, обаче когато е в настоение... Много си я обичам и харесвам. Дано да не започне да ми отговаря, че тогава работата е за терапевт.

Коментар

bubachko написа:
                    Мдам.... и като чели имам чуството че разбира... нежни души са ей, внимаваите... А да видите като я изкъпя и лъсна... Чак и благодарна та се напъне за още 4 коня отгоре :D
                    Аз си мислех, че си въобразявам, че като е измита върви по "мазно"
                    In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
                    Фиат Стило 1.6

Коментар

Тегля на бравото винаги ,ВСЕКИ ден по една яка майна!Даже на всяко качване псувам кат Бай Мангау и затва винаги е на 6!

Коментар

Въпреки, че гласувах "Да, но само като съм и бесен!" днес нищо не казах след като бащата дойде и тегли една...Запецнал термостата и температурата се вдигна над 130 и едва я спасихме!! Щеше да прегори чайника! И съединителя буксува... майкооо!! Мъка, мъка!!!
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Абе като ме ядоса си я псувам стабилно Добре, че не се случва често.Явно не и харесва :D (Да чукна на дърво)
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Успокоихте ме с тази тема. Мислех си че съм само аз...Ма как няма да й говоря, тя харчи повече от жена ми... Даже си я милвам от време на време по капака.(Жената и без това ми казва, че обичам повече колата, отколкото нея - не е права, разбира се!! )

Коментар

Working...
                            X