Малко в духа на спам темите за който има анкети аз да попитам - аз ли съм единствения дето говори на колата си като са насаме или сме много Като купувам на жената на Пунтото разни работи, после обяснявам на Бравичката че и за нея имам планове, да не ми се сърди - и масълцето ще и сменя, и екстрички ще и добавя. Оня ден ми се расърди и ми светна чек лапата и ме охарчи колкото за едни обувки на жената, после пак светна ми заговори на тема нов ТПС - ама като му почистихме буксата и изгасна, ама да видим сега. В момента я успокоявам... А като ме ядоса, гледам да не я хокам много - още повече се сърди...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Говорите ли на колата си?
Collapse
X
-
На моята Брава още не съм проговорил ама сигурно това е защото я имам само от 4 месеца , а иначе със служебната си говоря ама както с тъщата - псувам и отговор не чакам :D А иначе избягвам да си говоря с неодушевени предмети , освен може би с телефона ама това е тъй като чувам гласове някакви от него ....Brava 1.6 ELX
Коментар
-
bubachko
Мдам.... и като чели имам чуството че разбира... нежни души са ей, внимаваите... А да видите като я изкъпя и лъсна... Чак и благодарна та се напъне за още 4 коня отгоре :D
Коментар
-
да говорим си как иначе "аде мойто момче давай да му покажем на този .....""браво точно така........""аде сега малко хубав да те направим" Колеги говорите ли на хората с изрази който се използват за коли лошото е когато почна да говоря на приятелката си все е дно е колатаот сорта на:закашля се нещо тя и аз - "зацапала си свещите нещо "за едни др. работи си говорим.............. абе какво е инжекцион си обясняваме и как работи и др. такивас един приятел пробвахме и можем да си говори на доста различни теми като използваме термини свързани с колите
Коментар
-
Това е много готина тема! Евала!Говоря й, естествено. Казва се Живка (адашка). Понякога й казвам, че е бяла принцеса, сладурана, п.....ка заспала, къде гледа, ще я шляпна по петата врата (разбирайте все едно отзад)... Тя си е доста темпераментна, капризна, обаче когато е в настоение... Много си я обичам и харесвам. Дано да не започне да ми отговаря, че тогава работата е за терапевт.
Коментар
-
bubachko написа:Мдам.... и като чели имам чуството че разбира... нежни души са ей, внимаваите... А да видите като я изкъпя и лъсна... Чак и благодарна та се напъне за още 4 коня отгоре :DIn Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
-
sasco
Тегля на бравото винаги ,ВСЕКИ ден по една яка майна!Даже на всяко качване псувам кат Бай Мангау и затва винаги е на 6!
Коментар
-
Въпреки, че гласувах "Да, но само като съм и бесен!" днес нищо не казах след като бащата дойде и тегли една...Запецнал термостата и температурата се вдигна над 130 и едва я спасихме!! Щеше да прегори чайника! И съединителя буксува... майкооо!! Мъка, мъка!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар