Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мисля че е нормално се крие номера

Коментар

blondi_74 написа:
      ///// написа:
      Вий сте се прочули в цяла България. Само като чета старозагорския чат и вече ви знам всичките кръчми!
      ми заповядай, вече си запознат с района
      Хаха, Донке, ами аз да дойда, ама ме гонят с полиция от Зарата.

Коментар

///// написа:
        blondi_74 написа:
        ///// написа:
        Вий сте се прочули в цяла България. Само като чета старозагорския чат и вече ви знам всичките кръчми!
        ми заповядай, вече си запознат с района
        Хаха, Донке, ами аз да дойда, ама ме гонят с полиция от Зарата.
        няма проблем аз съм ги предупредил

Коментар

Живко, полицията дойде тогава заради гонките, теб няма кой да те закача

Коментар

двама полицаи ли ви оплашиха

Коментар

Амииииии... щом е такава работата... Ами оня ралиджийския форд защо избяга като ме видя? Щот идвам с Живка спринтьорката.

Коментар

само за това избяга

Коментар

Знаех си аз! Ами Емо и Вълко що избягаха! Пак - щот идвам с Живка-спринтьорката!

Коментар

///// написа:
                    Знаех си аз! Ами Емо и Вълко що избягаха! Пак - щот идвам с Живка-спринтьорката!
                    те заради полицаите

Коментар

Не ми говори глупости! А ти защо ми изяде палачинките, а?

Коментар

///// написа:
                        Не ми говори глупости! А ти защо ми изяде палачинките, а?
                        щото бях гладен

Коментар

///// написа:
                          Ааааааа,моля,моля - реванширахме се на Карандила.Пък май ще се довлека до лятната среща в Китен и обещавам да ти направя една хубава фотосесия на спринтъорката.Ама при едно условие - ако мойто е до твойто !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                            ///// написа:
                            Ааааааа,моля,моля - реванширахме се на Карандила.Пък май ще се довлека до лятната среща в Китен и обещавам да ти направя една хубава фотосесия на спринтъорката.Ама при едно условие - ако мойто е до твойто !
                            аз посредата може ли

Коментар

strajaro написа:
                              Princo написа:
                              ///// написа:
                              аз посредата може ли
                              Не.Ти караш крома,тука е онли типо аксептед.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

отпред всичко е фиат

Коментар

Working...
                                X