Айде да играеме ? Как се играе там, има ли нещо особено ? Белотът е сравнително проста игра, много малко мислене, и подходящи карти, и винаги ще биеш. Не го казвам да те обидя Но все едно да кажеш че не се е родил човек който ще те бие на табла.
в pokerstars.com има много готини игри може да пиграем за кеф някой път на 100-200 лв
Абе гледам новините, и се чудя.... Как може на хората да им пращат сметка за ток за 10 бона!?? На какъвто и език да го смятам, при максимално допустимия ток, който минава през един средностатистически 63-амперов предпазител, каквито май са най-често срещаните, то максималната сметка, "преко сили" е към 1400-1500 лева! За 10 000 лева сметка, излиза че са ползвали по 84 киловата мощности, непрекъснато, в продължение на месец. Е по какви кабели им идва тока на тея хора ? Тва не е ли записано никъде - "максимално допустимо потребление" ?Правилно ли го смятам? Да не бъркам нещо ? Смятам го само за дневна тарифа, а нощната е по-евтина, значи на моменти са ползвали не по 84, а по 110 киловата, да речем. Как въобще е останал ток за околните блокове....
Абе гледам новините, и се чудя.... Как може на хората да им пращат сметка за ток за 10 бона!?? На какъвто и език да го смятам, при максимално допустимия ток, който минава през един средностатистически 63-амперов предпазител, каквито май са най-често срещаните, то максималната сметка, "преко сили" е към 1400-1500 лева! За 10 000 лева сметка, излиза че са ползвали по 84 киловата мощности, непрекъснато, в продължение на месец. Е по какви кабели им идва тока на тея хора ? Тва не е ли записано никъде - "максимално допустимо потребление" ?Правилно ли го смятам? Да не бъркам нещо ? Смятам го само за дневна тарифа, а нощната е по-евтина, значи на моменти са ползвали не по 84, а по 110 киловата, да речем. Как въобще е останал ток за околните блокове....
И на мен това ми е много чудно.На картинг пистата където работя,има 6 стълба всеки със по 3 големи лампи ако не ме лъже памета едната е 1500 вата,та тези лампи работят по 5 часа понякога и по малко,всеки ден.Има машина за кафе,машина за безалкохолно почти винаги нещо се работи там със компресор или шлайф,дрелки,оделно има 3 стаи където живее персонала и 2 бойлера.Юли месец шефа ми плати 900 лв ток.И друго се чудя,тези от енергото не ги ли е било срам да пратят такава сметка.
Я да питам какъв модел Лада е това: http://www.cars.bg/u89804Спомням си, че няколко десетки страници назад в тази тема бях питал, но никой не ми отговори
Коментар