Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Айде да играеме ? Как се играе там, има ли нещо особено ? Белотът е сравнително проста игра, много малко мислене, и подходящи карти, и винаги ще биеш. Не го казвам да те обидя Но все едно да кажеш че не се е родил човек който ще те бие на табла.
    в pokerstars.com има много готини игри може да пиграем за кеф някой път на 100-200 лв
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз днес...имам или нямам имен ден

Коментар

coolboby написа:
        Ти празнуваш на богоявление.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
          coolboby написа:
          Тогава си празнувам...но не знам колко пъти вече днес ме питаха, дали имам имен ден

Коментар

coolboby написа:
            van_dal написа:
            coolboby написа:
            Тогава си празнувам...но не знам колко пъти вече днес ме питаха, дали имам имен ден
            Във вестта за твоето появаване няма нищо благо!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Абе гледам новините, и се чудя.... Как може на хората да им пращат сметка за ток за 10 бона!?? На какъвто и език да го смятам, при максимално допустимия ток, който минава през един средностатистически 63-амперов предпазител, каквито май са най-често срещаните, то максималната сметка, "преко сили" е към 1400-1500 лева! За 10 000 лева сметка, излиза че са ползвали по 84 киловата мощности, непрекъснато, в продължение на месец. Е по какви кабели им идва тока на тея хора ? Тва не е ли записано никъде - "максимално допустимо потребление" ?Правилно ли го смятам? Да не бъркам нещо ? Смятам го само за дневна тарифа, а нощната е по-евтина, значи на моменти са ползвали не по 84, а по 110 киловата, да речем. Как въобще е останал ток за околните блокове....

Коментар

Irka_fihi написа:
                coolboby написа:
                van_dal написа:
                coolboby написа:
                Във вестта за твоето появаване няма нищо благо!
                Ауе! Ще се отбия веднъж при тебе в Софията и ще ти напукам шушоните

Коментар

ogi28b написа:
                  Абе гледам новините, и се чудя.... Как може на хората да им пращат сметка за ток за 10 бона!?? На какъвто и език да го смятам, при максимално допустимия ток, който минава през един средностатистически 63-амперов предпазител, каквито май са най-често срещаните, то максималната сметка, "преко сили" е към 1400-1500 лева! За 10 000 лева сметка, излиза че са ползвали по 84 киловата мощности, непрекъснато, в продължение на месец. Е по какви кабели им идва тока на тея хора ? Тва не е ли записано никъде - "максимално допустимо потребление" ?Правилно ли го смятам? Да не бъркам нещо ? Смятам го само за дневна тарифа, а нощната е по-евтина, значи на моменти са ползвали не по 84, а по 110 киловата, да речем. Как въобще е останал ток за околните блокове....
                  И на мен това ми е много чудно.На картинг пистата където работя,има 6 стълба всеки със по 3 големи лампи ако не ме лъже памета едната е 1500 вата,та тези лампи работят по 5 часа понякога и по малко,всеки ден.Има машина за кафе,машина за безалкохолно почти винаги нещо се работи там със компресор или шлайф,дрелки,оделно има 3 стаи където живее персонала и 2 бойлера.Юли месец шефа ми плати 900 лв ток.И друго се чудя,тези от енергото не ги ли е било срам да пратят такава сметка.

Коментар

-Алооо.... ВиК-то ли ееее.... - Не. Енергото.- И на Вас да Ви е..... м.....тааааа
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      -Алооо.... ВиК-то ли ееее.... - Не. Енергото.- И на Вас да Ви е..... м.....тааааа
                      :D :D :D по много пъти да им таковаш ма..... пак им е малко.

Коментар

къде сте се покрили спамери? от много време не сте спамили

Коментар

спамерите ги няма
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

В тоя форум, ако искаш да знаеш няма нито един спамер

Коментар

да бе верно :D :D хахахахахахахахахахаха

Коментар

Я да питам какъв модел Лада е това: http://www.cars.bg/u89804Спомням си, че няколко десетки страници назад в тази тема бях питал, но никой не ми отговори

Коментар

Working...
                                X