ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:van_dal написа:coolboby написа:Аз днес...имам или нямам имен ден"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Абе гледам новините, и се чудя.... Как може на хората да им пращат сметка за ток за 10 бона!?? На какъвто и език да го смятам, при максимално допустимия ток, който минава през един средностатистически 63-амперов предпазител, каквито май са най-често срещаните, то максималната сметка, "преко сили" е към 1400-1500 лева! За 10 000 лева сметка, излиза че са ползвали по 84 киловата мощности, непрекъснато, в продължение на месец. Е по какви кабели им идва тока на тея хора ? Тва не е ли записано никъде - "максимално допустимо потребление" ?Правилно ли го смятам? Да не бъркам нещо ? Смятам го само за дневна тарифа, а нощната е по-евтина, значи на моменти са ползвали не по 84, а по 110 киловата, да речем. Как въобще е останал ток за околните блокове....
Коментар
-
Irka_fihi написа:coolboby написа:van_dal написа:coolboby написа:Аз днес...имам или нямам имен ден
Коментар
-
ogi28b написа:Абе гледам новините, и се чудя.... Как може на хората да им пращат сметка за ток за 10 бона!?? На какъвто и език да го смятам, при максимално допустимия ток, който минава през един средностатистически 63-амперов предпазител, каквито май са най-често срещаните, то максималната сметка, "преко сили" е към 1400-1500 лева! За 10 000 лева сметка, излиза че са ползвали по 84 киловата мощности, непрекъснато, в продължение на месец. Е по какви кабели им идва тока на тея хора ? Тва не е ли записано никъде - "максимално допустимо потребление" ?Правилно ли го смятам? Да не бъркам нещо ? Смятам го само за дневна тарифа, а нощната е по-евтина, значи на моменти са ползвали не по 84, а по 110 киловата, да речем. Как въобще е останал ток за околните блокове....
Коментар
-
floks
-
floks
-
Я да питам какъв модел Лада е това: http://www.cars.bg/u89804Спомням си, че няколко десетки страници назад в тази тема бях питал, но никой не ми отговори
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар