Начи дру’ата седмица е срещата на Ичера, после в неделя като се прибирам, искам да се видя с едни хора в Стара Загора, но също искам да се видя и с едни хора в Пловдив. Работата е там, че няма начин да се видя и с тези, и с онези. Пред дилема съм какво да правя - да се видя с едните, или с другите, или да ги зае*а всичките и да се прибирам към шопско ? Или да предложа на всички да се видим масово в Чирпан ?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Проблемация!!!Някой ако може да ми обясни от какво е породено и какъв е начина на изкореняване на гадния навик...Той е...постоянно трябва да си клатя един от 2-та крака или 2-та едновременно. Може би съм го "наследил" от баба ми, която прави същото!В седнало, легнало положение..все си ги клатя... Интересното е, че не се усещам изобщо..постоянно ми се прави забележка. Спирам за 10 секунди и продължавам.Обяснение и решение на проблема някой може ли да ми даде?PS. В момента когато пиша това съобщение правя същото!!!!
Коментар
-
coolboby написа:Проблемация!!!Някой ако може да ми обясни от какво е породено и какъв е начина на изкореняване на гадния навик...Той е...постоянно трябва да си клатя един от 2-та крака или 2-та едновременно. Може би съм го "наследил" от баба ми, която прави същото!В седнало, легнало положение..все си ги клатя... Интересното е, че не се усещам изобщо..постоянно ми се прави забележка. Спирам за 10 секунди и продължавам.Обяснение и решение на проблема някой може ли да ми даде?PS. В момента когато пиша това съобщение правя същото!!!!
Коментар
-
coolboby написа:Проблемация!!!Някой ако може да ми обясни от какво е породено и какъв е начина на изкореняване на гадния навик...Той е...постоянно трябва да си клатя един от 2-та крака или 2-та едновременно. Може би съм го "наследил" от баба ми, която прави същото!В седнало, легнало положение..все си ги клатя... Интересното е, че не се усещам изобщо..постоянно ми се прави забележка. Спирам за 10 секунди и продължавам.Обяснение и решение на проблема някой може ли да ми даде?PS. В момента когато пиша това съобщение правя същото!!!!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Humppa
-
Ебати съня! Язък, че ме събудиха....Сънувам, че сме се събрали някъде..явно на форумска национална среща, но май се провеждаше вкъщи. По едно време гледам от прозореца Киро (kiro_of_the_day) който пък съм виждал 1-2 пъти по срещите...беше с някого, но не помня с кого. След това се появява Ирка..и най-култовото беше БРЕМЕННА с черна рокля надула корема и беше без цици...двамата с Ичкин, който беше седнал пред мен я базикахме, че е момиче, а тя се ядосваше. Веоятно е искала момче.......... Също така сънувах Мая..но какво точно..нямам спомен..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар