Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Начи дру’ата седмица е срещата на Ичера, после в неделя като се прибирам, искам да се видя с едни хора в Стара Загора, но също искам да се видя и с едни хора в Пловдив. Работата е там, че няма начин да се видя и с тези, и с онези. Пред дилема съм какво да правя - да се видя с едните, или с другите, или да ги зае*а всичките и да се прибирам към шопско ? Или да предложа на всички да се видим масово в Чирпан ?!?

Коментар

E колега така или иначе ще се видим на Ичера а пък като се пребираме ще минеш през Стара Загора и ще пием кафе с останалите Старозагорски колеги.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

А пловдивските колеги !? Както казах - искам да се видя с определени хора и в двата града.

Коментар

ogi28b написа:
          А пловдивските колеги !? Както казах - искам да се видя с определени хора и в двата града.
          Ами ако са навити колегите от Пловдив да отидат до Чирпан,ще се срещнем там.Ако не каквото ти решиш! :D
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Проблемация!!!Някой ако може да ми обясни от какво е породено и какъв е начина на изкореняване на гадния навик...Той е...постоянно трябва да си клатя един от 2-та крака или 2-та едновременно. Може би съм го "наследил" от баба ми, която прави същото!В седнало, легнало положение..все си ги клатя... Интересното е, че не се усещам изобщо..постоянно ми се прави забележка. Спирам за 10 секунди и продължавам.Обяснение и решение на проблема някой може ли да ми даде?PS. В момента когато пиша това съобщение правя същото!!!!

Коментар

batproho написа:
              deivid написа:
              и какво ви е мнението за музиката която пускам??вабще слушахте ли го малко за да предобиете представа??
              Аз слушах радиото ти, добре е като цяло само дето не е точно от моите музики .
              Радвам се

Коментар

coolboby написа:
                Проблемация!!!Някой ако може да ми обясни от какво е породено и какъв е начина на изкореняване на гадния навик...Той е...постоянно трябва да си клатя един от 2-та крака или 2-та едновременно. Може би съм го "наследил" от баба ми, която прави същото!В седнало, легнало положение..все си ги клатя... Интересното е, че не се усещам изобщо..постоянно ми се прави забележка. Спирам за 10 секунди и продължавам.Обяснение и решение на проблема някой може ли да ми даде?PS. В момента когато пиша това съобщение правя същото!!!!
                хАХАХА колега и аз имах подобно нещо ама незнам как спря ... реших , че няма да нервнича и спрях Пробвай да не го тълкуваш като навик , защото тогава ти самият не му обръщаш внимание , пробвай да започнеш да му обръщаш внимание и да спираш всеки път когато започнеш предполагам , че ще го изкорениш

Коментар

coolboby написа:
                  Според мен тва е от ши.аната чалга!!!Когато си тактуваш с единия крак и започне якото маане,започваш и с двата.ова е проблем който го имат над 80процента от българското население.Пробвай да смениш стила в по мелодичен тип баладки с риск да обърнеш резбата ще се отървеш от гадния навик.Разбира се това е само една тъпа шега и няма за цел да обиди нито модератор,нито самия пациент с гадния навик. :D :D :D Моя навик е по-тъп и от твоя.Стоя и си чопля семки.Както стоя и решавам да отида да си покарам колата.Излизам и почвам да загрявам след което като загрее двигателя правя три изцеждания на оборотите и се прибирам с ново пакетче семки и пак така.Без нищо смислено да съм свършил.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колега, абе да не би да ти се пикае, че аз така клатя крака, като ми се пикае.

Коментар

Чалгата не ми вреди Баба ми едва ли си пуска тайно чалга и да си тактува с крак С пикаенето проблем нямам Все още нямам решение на проблема, освен да се усещам когато го правя и да си наложа да спра с клатенето ...

Коментар

А от кога не си си сменял маслото в тазобедрените стави?

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_40

Коментар

Ебати съня! Язък, че ме събудиха....Сънувам, че сме се събрали някъде..явно на форумска национална среща, но май се провеждаше вкъщи. По едно време гледам от прозореца Киро (kiro_of_the_day) който пък съм виждал 1-2 пъти по срещите...беше с някого, но не помня с кого. След това се появява Ирка..и най-култовото беше БРЕМЕННА с черна рокля надула корема и беше без цици...двамата с Ичкин, който беше седнал пред мен я базикахме, че е момиче, а тя се ядосваше. Веоятно е искала момче.......... Също така сънувах Мая..но какво точно..нямам спомен..

Коментар

Баце, имаш нужда от специализирана психологическа помощ.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Никой не си избира сънищата!

Коментар

Working...
                                X