Не само... малей то станало еденайси и сеем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако имате познати слушащи hardstyle, hause, minimal и др. Ще съм Ви благодарен ако им споменете за мен и моито радио, Radio mNmlixtic. http://mnmlixtic.comoj.com/ Skype-> mnmlixtic
Коментар
-
Аз слушам предимно GOA-TRANCE и RAVE-TRANCE-PSYCHEDELIC но имам познати слушащи изброените стилове, така че ще им спомена за радиото ти .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ichkin написа:Въйййй ... т’ва ми звучи като филм на Тарантино ...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ichkin написа:Не ... имам против гоа танс нарко гига мега ултра психо реално мададжургасбиркалница ... Направо като чуя което и да е от тез, и се моля да ми пуснат Ливанска народна музикаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:.... до преди малко навън валя сняг сега грее слънце ИСКАМ СНЯЯЯГAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Irka_fihi написа:Princo написа:Irka_fihi написа:2. Как се казва жената на Дядо Коледа? "Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Irka_fihi написа:Princo написа:Irka_fihi написа:2. Как се казва жената на Дядо Коледа? ""Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар