Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не само... малей то станало еденайси и сеем

Коментар

Вече 23:22......
      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Ако имате познати слушащи hardstyle, hause, minimal и др. Ще съм Ви благодарен ако им споменете за мен и моито радио, Radio mNmlixtic. http://mnmlixtic.comoj.com/ Skype-> mnmlixtic

Коментар

Аз слушам предимно GOA-TRANCE и RAVE-TRANCE-PSYCHEDELIC но имам познати слушащи изброените стилове, така че ще им спомена за радиото ти .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Въйййй ... т’ва ми звучи като филм на Тарантино ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              Въйййй ... т’ва ми звучи като филм на Тарантино ...
              Нещо против Тарантино и в частност творчеството му ли имаш?
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не ... имам против гоа танс нарко гига мега ултра психо реално мададжургасбиркалница ... Направо като чуя което и да е от тез, и се моля да ми пуснат Ливанска народна музика
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                  Не ... имам против гоа танс нарко гига мега ултра психо реално мададжургасбиркалница ... Направо като чуя което и да е от тез, и се моля да ми пуснат Ливанска народна музика
                  Споко бе мой, слушането на тази музика не ме подтиква да друсам

Коментар

Как се казва песента на Лили Иванова където в клипа участва Хр.Стоичков? Ако не се лъжа пееше и Драго Драганов. Може и да са 2 различни песни, но искам да науча заглавията им.. .

Коментар

.... до преди малко навън валя сняг сега грее слънце ИСКАМ СНЯЯЯГ

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                        .... до преди малко навън валя сняг сега грее слънце ИСКАМ СНЯЯЯГ
                        И при нас валя.Сутринта дъжд, който премина в сняг но естествено се топеше понеже температурата е +2 градуса.Но в момента всичко е спряло и навън е мокро и кално .

Коментар

Princo написа:
                          Irka_fihi написа:
                          2. Как се казва жената на Дядо Коледа? "
                          Баба Коледа !
                          Нееее, бе Принкоооо! Мери Кристмас се казва!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Princo написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Баба Коледа !
                            Кой го казва ? Баба коледа е ! Край,точка,финито,казах !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

и какво ви е мнението за музиката която пускам??вабще слушахте ли го малко за да предобиете представа??

Коментар

Princo написа:
                                Irka_fihi написа:
                                Princo написа:
                                Irka_fihi написа:
                                Баба Коледа !
                                Кой го казва ? Баба коледа е ! Край,точка,финито,казах !
                                Добре де, съгласих се. А я кажи, като много знаеш, каква му се пада Снежанка на въпросния дядка - дъщеря, внучка или любовница?
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X