Аз бях известно време с windows 7 но вчера отново се върнах на доброто изпитано XP.Седмицата вървеше прекрасно но не ми допадна честно казано и за сега смятам да си остана с XP.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Нарочно питам в тази тема, за да не отварям работа на модераторите. Иначе е сериозно питането ми, не си "чеша" клавиатурата.Ползвам основно нетбук на XP и домашния компютър също е на XP. Единствено "настолния" лаптоп е на Виста, защото така го купих, но не ме радва особено. Сигурен съм, че ако му сложа XP ще лети направо, но честно казано не ми се занимава.Има ли някаква причина обикновен потребител като мен, ползващ предимно интернет, openoffice и няколко други безплатни програми да минава на Виста/7 ?
Коментар
-
Не, с тия твои задачи няма, освен ако не ти е приятно да се занимаваш с нови неща в тази област.В интерес на истината Windows 7 ще върви осезателно по леко на компютъра с Vista..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
vital написа:Нарочно питам в тази тема, за да не отварям работа на модераторите. Иначе е сериозно питането ми, не си "чеша" клавиатурата.Ползвам основно нетбук на XP и домашния компютър също е на XP. Единствено "настолния" лаптоп е на Виста, защото така го купих, но не ме радва особено. Сигурен съм, че ако му сложа XP ще лети направо, но честно казано не ми се занимава.Има ли някаква причина обикновен потребител като мен, ползващ предимно интернет, openoffice и няколко други безплатни програми да минава на Виста/7 ?
Коментар
-
Многоооооо умряла таз тема.Един от мене.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Гледайки рекламите, забелязах че няма нищо по-естествено, от това двве жени да си говорят за мъж, по време на представление с танци, и едната небрежно да извади первол от чантата си. Друго обичайно нещо е жена да си стои на работното място, и да раздава дамски превръзки на всеки който я пита.Според рекламата на една водка, ако сте самотна дама, и видите че на привлекателен мъж му се очертава "тройка" - направете дръжка на черешка на възелче, скрийте под езика си, идете пред мъжа, лапнете друга черешка, глътнете я цялата, а скритата на възелче дръжка изплюйте с недвусмислен поглед. Това гарантирано ще развали "тройката" на човека, и той ще тръгне по вас. После кажете че сте в цикъл.
Коментар
-
1.Някой да знае какво означава "тотален морален наблюдател"? Егати тъпнята...2. Как се казва жената на Дядо Коледа? 3. Вижте на какво се натъкнах в последната книга на Коелю: "Игор гледа мазератито, което току-що е спряло отсреща на забранено за паркиране място. Една абсурдна и неудобна кола, принудена да се движи със същата скорост както и останалите автомобили въпреки възможностите на мотора си. Освен това е прекалено ниска за второстепенните пътища и същевременно прекалено опасна за магистралите.""Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:2. Как се казва жената на Дядо Коледа? "Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
А мерси, да ти се връща. Според weather.com времето в София е 19 градуса Все едно не е било Рождество, а Възкресение. Полюсите се обръщат, земята забавя въртене, луната започва да показва другата си страна... Време за поредния американски трилър-драма-екшън-фентъзи-романтичен филм, и да спасят света.
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Така като гледам....,май всеки е забягнал на някъде да празнува. Освен на тези които са тука да пожелая,весело посрещане на новата година!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар