Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не мога да разбера проблема с винетките какъв е? Ами който има годишна винетка, теоретчино се води че пътува много, или поне 7 непоредни седмици му се налага да пътува. Ами той няма ли да си купи винетка и за следващата ? Да не би тя да важи от 1 февруари, та ще се получи дупка от 1 месец, ако старата важи до 31 декември? Колега Gofi - за следващата година няма ли да си купиш годишна винетка? Честно ? Големия проблем, че винетката не важи 2 дни след нова година, да могат кой накъде е заминал, да се върне, това ли е? Ама не, важно е да се вдига шум за нищо.

Коментар

От близкия квартал в Търново се хвалят, че вали сняг. Тук до Мола няма нищоо!!!

Коментар

Хайде....отбелязахме се и тая зима с произшествията. Обаче не бях аз. Джипарата голяма работа, изтърпахме една Вектра понеже полигона и се сторил тесен и нарами едно дръвце....

Коментар

ogi28b написа:
          Аз не мога да разбера проблема с винетките какъв е? Ами който има годишна винетка, теоретчино се води че пътува много, или поне 7 непоредни седмици му се налага да пътува. Ами той няма ли да си купи винетка и за следващата ? Да не би тя да важи от 1 февруари, та ще се получи дупка от 1 месец, ако старата важи до 31 декември? Колега Gofi - за следващата година няма ли да си купиш годишна винетка? Честно ? Големия проблем, че винетката не важи 2 дни след нова година, да могат кой накъде е заминал, да се върне, това ли е? Ама не, важно е да се вдига шум за нищо.
          Разбира се,че ще купя годишна Оги.
          Marea HLX 147ps

Коментар

Еми значи не би трябвало да има значение дали ти важи до 31 Дек, или Яну , нали ?

Коментар

ogi28b написа:
              Еми значи не би трябвало да има значение дали ти важи до 31 Дек, или Яну , нали ?
              Има разбира се, като си спомня колко трудно си я купих миналия декември ,си мисля,че януари ще е по лесно.
              Marea HLX 147ps

Коментар

Боби пак ме сюрпризира с луд аватар.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вече е сменен Ако имаш предвид Алф

Коментар

Тая нощ сънувах пак някой от форума, обаче не съм сигурен. Мисля, че отново беше Дидо(Имортал)

Коментар

coolboby написа:
                      Тая нощ сънувах пак някой от форума, обаче не съм сигурен. Мисля, че отново беше Дидо(Имортал)
                      ШШШШШ Боби, дръж пътя
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Бях под влияние на алкохоллллл

Коментар

Да питам какво толкова го препоръчвате windows 7 в темата за компютъра/озвучаването?

Коментар

vital написа:
                            Да питам какво толкова го препоръчвате windows 7 в темата за компютъра/озвучаването?
                            XP отдавна не е вариант А Виста е боклук едва ли има много колеги чаткащи Линукс за да препоръчвам него . От седмицата съм доволен след доста време лична употреба още от бета версийте Но всичко зависи от параметрите на машината !!!

Коментар

Пф ...
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

vital написа:
                                Ами XP-то е доста старо вече, сигурно е на 6-7-8 години? Все едно през 2005 да си инсталираш Win98.

Коментар

Working...
                                X