Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Не, Иван ми е приятел....Над 30 се приемат, ако правят секс веднъж седмично. Иначе ми вземат здравето, не издържам на такова натоварване
    Е един път седмично не е здравословно Ще загубиш ...... и да не се наложи да се използва Трибестан за вдигане на самолетчето
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Все още нямам проблем с вдигането на въртолети и самолети.Въпроса е че бързо ми омръзва, мързи ме. Гледам да свършвам по-бързо и да се обърна с гръб на другата страна

Коментар

coolboby написа:
        Все още нямам проблем с вдигането на въртолети и самолети.Въпроса е че бързо ми омръзва, мързи ме. Гледам да свършвам по-бързо и да се обърна с гръб на другата страна
        Не така де млад си още
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Перфектно си ми е така.Не издържам на такива физически натоварвания. В случая става каквото кажа аз...казвам "Стига" и въпроса с кекса е приключен

Коментар

Ти недей така, да не вземе мацето, което и да е, да хване друг полет, по-дълъг.

Коментар

ogi28b написа:
              Ти недей така, да не вземе мацето, което и да е, да хване друг полет, по-дълъг.
              Аз съм тоя "втория" Иначе тя си е обвързана

Коментар

coolboby написа:
                Перфектно си ми е така.Не издържам на такива физически натоварвания. В случая става каквото кажа аз...казвам "Стига" и въпроса с кекса е приключен
                А туй днешната младеж страшна работа.И тва ако ви мързи да правите....
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  coolboby написа:
                  А туй днешната младеж страшна работа.И тва ако ви мързи да правите....
                  Мързи ги даже да са отгоре Ако може девойчето да свърши цялата работа най-ще са рахат
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

На практика ако ти само си лежиш, девойчето може сама да си свърши работа, пък ти да си четеш вестник, да си гледаш мача, да цъкаш из форума... А ако тя само си лежи, на теб ще ти е доста трудно. Така че .... то самО предразполага към мързел, или поне към лежане.

Коментар

абе мен ме мързи даже да лежа
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        абе мен ме мързи даже да лежа
                        Ми ще го правиш прав
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

У бре, маймуняци, човек ако на вас разчита да си напраЙ кефа...добре,че измислиха вибраторите, инак сме живи умрели!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Момчета я се стягайте. Почнаха да ни заменят с киборзи!!!!!!!!
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Irka_fihi написа:
                              У бре, маймуняци, човек ако на вас разчита да си напраЙ кефа...добре,че измислиха вибраторите, инак сме живи умрели!
                              Не забравяй че има и трудолюбиви сред нас Не всички са мързели
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ирка, природата отдавна е помислила за вас! Имате си краставици, банани, бамя и аспержи, а за на с - нищо...

Коментар

Working...
                                X