Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мен пък жена ми вика, че само претенциите са ми големи

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
      Мен пък жена ми вика, че само претенциите са ми големи

Коментар

Абе тука в този форум голям просперитет ще го ударим, ако почнем да си продаваме жените/мъжете, всеки си търси по нещо за
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ти кажи колко ти е дълбок джоба и има ли нещо в него.... къща,вила,кола тва онва ... пък може и да си намериш булка
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Вчера на срещата нищо не каза, днеска - булка Като пораснеш, тогава! Сега да си гледаш техникума, че ша кажа на баща ти
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Мале мале ама голям смях пада С интерес следя темата!
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

:D нека аз за това съм я пуснал. хем да търся, хем да се смея

Коментар

Грозноватичък-чаровник! Може и да имаш успех скоро! Ама няма да гласувам, че моя отговор там липсва.
                  Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Още не съм почнал да свалям и едно дяте на 16 клъвна въдицата.ПП Не ща лигавщини. Диря сериозно нещо

Коментар

Кой сайт точно ти липсва, че заливаш форума с простотия?!?СПАМ - ТЕМАwww.gepime.comwww.elmaz.comwww.facebook.com ............

Коментар

Току що се замислих след реклама на Трибестан и ето какво ми дойде на ума:Не е важно колко често вдигаш самолета,а с кого летиш!Щото оня дето лети всяка вечер,ако лети сам каква файда?
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Сега искам сериозно да запитам всички колеги за заглавието на една книга.Разказва се за група деца,които попадат на необитаем остров и там,без влиянието на възрастни хора,обременени от цивилизовано възпитание постепенно се възвръщат към първобитно-общинния строй.
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                            Ти кажи колко ти е дълбок джоба и има ли нещо в него.... къща,вила,кола тва онва ... пък може и да си намериш булка
                            И аз търся... За джоба няма да коментирам...имам 2 апартамента, къща, кола, един гаражКоя иска да е с мен ПС. Да не е на повече от 30 години.

Коментар

Ееее, Боби, аз като съм на 31 ще ме върнеш ли?
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Не, Иван ми е приятел....Над 30 се приемат, ако правят секс веднъж седмично. Иначе ми вземат здравето, не издържам на такова натоварване

Коментар

Working...
                                X