Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Търся си булка...

Интелигентен, умен, мъдър и др. Красотата няма да обсъждам. Чакам да вида дали има желаещи и с кого ще ме сватосате :PЕто някоя снимка:
      Прикачени файлове

Коментар

Братле нали са сещаш че мъжката част от форума ще нашише Никак
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Карай е, аз вече се наливам от смях.

Коментар

аз вече съм заета това "мадар"..... с мадарския конник ли имаш връзка...П.П. Имам предвид роднинска, не сексуална
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              аз вече съм заета това "мадар"..... с мадарския конник ли имаш връзка...
              ами като си заета. Може да помогнеш във издирването на маце за мен.

Коментар

А бре ти нали си имаше мома?Или аз се бъркам нещо? :D
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Търся си булка...

deivid написа:
                  Интелигентен, умен, мадар и др.
                  Ако с последното не искаш да кажеш, че си от Мадара, шуменско, значи първите две са под голямо съмнение.Да не говорим, че за да пуснеш подобна тема явно доста си я закършил Ако сложиш вариант за гласуване "отчаян" спокойно мога да прогнозирам че ще получи над 90% от гласовете.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

krasio_79bs написа:
                    А бре ти нали си имаше мома?Или аз се бъркам нещо? :D
                    Нямам вече.
                    Lane Staley написа:
                    Ако с последното не искаш да кажеш, че си от Мадара, шуменско, значи първите две са под голямо съмнение.Да не говорим, че за да пуснеш подобна тема явно доста си я закършил Ако сложиш вариант за гласуване "отчаян" спокойно мога да прогнозирам че ще получи над 90% от гласовете.
                    Не че съм я окасал. няма ко да прая, и да се позабавлявам малко. И все пак си търся мома

Коментар

Поне кажи каква я търсиш. Висока, ниска, слаба, дебела, с косми, без косми, с косми в носа......

Коментар

ele написа:
                        Поне кажи каква я търсиш. Висока, ниска, слаба, дебела, с косми, без косми, с косми в носа......
                        Нормална, я искам. И да има поне малко акъл.

Коментар

deivid написа:
                          ele написа:
                          Нормална, я искам. И да има поне малко акъл.
                          ами години, цвят на косата, цвят на очите...ааааа... колега, излагаш се.

Коментар

вие викате щом еле си намери мъж тука,що и аз да не мога p.s.Еле шегичка нали знаеш Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

На червената ти кола ще и прилича да влиза някоя руса мадама със кожена къса дрешка пак ч червено по нея и ботушки до над коленете, та да ти завиждат като се качва всичките в квартала да им искачат зръкелите.
                              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

колата не е моя Мойта е зелена.ПП ами еle Нямам големи притенции.

Коментар

Working...
                                X