ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
При мен работи.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Сега да попитам няколко неща:Всички фиатаджии ли си махнаха резервните гуми,защото отдовна не съм виждал тема за запотени стъкла.Аз откакто си махнах мойта резервна гума и стъклата ми не се потят.Вярно ли е,че катаджиите ще глобяват за неизправни чистачки?Кокво точно значи неизправни чистачки,защото мойте работят,но бях сложил спирт в казанчето миналата зима и сега остьвяг малко черно по стъклата?Не разбрах,ще има ли сватба,защото в другата тема май само майтап си правят.И някой да ми даде съвет за ноктите на големите пръсти на краката,защото много ми стискат обувките докато не ги изрежа.Ако съм сбъркал раздела се извинявам.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Сега да попитам няколко неща:Всички фиатаджии ли си махнаха резервните гуми,защото отдовна не съм виждал тема за запотени стъкла.Аз откакто си махнах мойта резервна гума и стъклата ми не се потят.Вярно ли е,че катаджиите ще глобяват за неизправни чистачки?Кокво точно значи неизправни чистачки,защото мойте работят,но бях сложил спирт в казанчето миналата зима и сега остьвяг малко черно по стъклата?Не разбрах,ще има ли сватба,защото в другата тема май само майтап си правят.И някой да ми даде съвет за ноктите на големите пръсти на краката,защото много ми стискат обувките докато не ги изрежа.Ако съм сбъркал раздела се извинявам.
Коментар
-
Аз имам един голям проблем.Обиколих всички сервизи в Стара Загора и никъде не ми помогнаха.Значи имам един лост,не,ръчка по-точно казано,и като я натисна нагоре или надолу и почва да мига една зелена лампа.Натискам надолу,от ляво почва да мига зелена светлинка,натискам нагоре лоста,започва от дясно да мига зелена светлина.Мойе ли ми пумогните ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
///// написа:Моим ти помогна. Дърпай таз ръчка и фаровете светват по силно и светва една синя ламба на таблото. Ся само не моа се сетя що другите ми махат.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
ogi28b написа:Придържайте се към темата! Ако няма какво да кажете - не спамете!Хайде без да четете закона ! На колко метра преди ж.п. прелез се спира? На коя предавка се преминава през ж.п. прелез?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар