Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Здравейте , вярно ли е че КАТ глобяват ако не си сложил зимни гуми, и нямаш грайфер поне 4 мм ? Питам понеже на едно приятелче чичо му, който има познат дето жена му работи близо до КАТ, и обядват на едно място, и е чула, че някакви полицаи са си говорели за това, а те са го казали по радиото. Вярно ли е?
    в закона никъде не е упоменато, че трябва да си със ЗИМНИ гуми, иначе за грайфер могат да глобяват - 50лв ли 100 ли, постоянно ги вдигат
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

coolboby написа:
      Живко, и ти си нов. Не ти ли е известно, че СПАМ-ът не се толерира
      Най-якото е да наспамя спам-темата.

Коментар

Някой знае ли защо не работи мобилето?Да не би проблема да е само в моя телевизор?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

При мен работи.
          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Сега да попитам няколко неща:Всички фиатаджии ли си махнаха резервните гуми,защото отдовна не съм виждал тема за запотени стъкла.Аз откакто си махнах мойта резервна гума и стъклата ми не се потят.Вярно ли е,че катаджиите ще глобяват за неизправни чистачки?Кокво точно значи неизправни чистачки,защото мойте работят,но бях сложил спирт в казанчето миналата зима и сега остьвяг малко черно по стъклата?Не разбрах,ще има ли сватба,защото в другата тема май само майтап си правят.И някой да ми даде съвет за ноктите на големите пръсти на краката,защото много ми стискат обувките докато не ги изрежа.Ако съм сбъркал раздела се извинявам.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Сега да попитам няколко неща:Всички фиатаджии ли си махнаха резервните гуми,защото отдовна не съм виждал тема за запотени стъкла.Аз откакто си махнах мойта резервна гума и стъклата ми не се потят.Вярно ли е,че катаджиите ще глобяват за неизправни чистачки?Кокво точно значи неизправни чистачки,защото мойте работят,но бях сложил спирт в казанчето миналата зима и сега остьвяг малко черно по стъклата?Не разбрах,ще има ли сватба,защото в другата тема май само майтап си правят.И някой да ми даде съвет за ноктите на големите пръсти на краката,защото много ми стискат обувките докато не ги изрежа.Ако съм сбъркал раздела се извинявам.
              Колега, аз пък имам една жълта лампичка на таблото, която постоянно свети и загасва само в случй, когато реша да намокря отдавна засъхналото дъно на резервоара откъм горната му страна.

Коментар

Аз имам един голям проблем.Обиколих всички сервизи в Стара Загора и никъде не ми помогнаха.Значи имам един лост,не,ръчка по-точно казано,и като я натисна нагоре или надолу и почва да мига една зелена лампа.Натискам надолу,от ляво почва да мига зелена светлинка,натискам нагоре лоста,започва от дясно да мига зелена светлина.Мойе ли ми пумогните ?
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Моим ти помогна. Дърпай таз ръчка и фаровете светват по силно и светва една синя ламба на таблото. Ся само не моа се сетя що другите ми махат.

Коментар

///// написа:
                    Моим ти помогна. Дърпай таз ръчка и фаровете светват по силно и светва една синя ламба на таблото. Ся само не моа се сетя що другите ми махат.
                    Светкат,а катаджии няма?И аз се чудя що тъй?
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Що ми се потят стъклата?

Коментар

Много попръцкваш, шефе...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

coolboby написа:
                          Що ми се потят стъклата?
                          Не ти се потят стъклата, а ти се насълзяват очите!

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Много попръцкваш, шефе...
                            Може би защото мацката до мен мирише на кисело

Коментар

Придържайте се към темата! Ако няма какво да кажете - не спамете!Хайде без да четете закона ! На колко метра преди ж.п. прелез се спира? На коя предавка се преминава през ж.п. прелез?

Коментар

ogi28b написа:
                                Придържайте се към темата! Ако няма какво да кажете - не спамете!Хайде без да четете закона ! На колко метра преди ж.п. прелез се спира? На коя предавка се преминава през ж.п. прелез?
                                Не се спира - минаваш на зиг-заг между бариерите, на възможно най-висока предавка, колкото позволяват неравните релси, без да си удариш главата в тавана, за да изпревариш идващия влак. :D
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X