Добро утро. Лек и усшен ден на всички и приятна работа
There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Кметът на Созопол бил задържан за бракониерство или нещо такова, с пушка, в ловното стопанство, без разрешително, и убита кошута. И вика - "Аз тука бях за гъби! "
Ми гъби е берял, човекът!Кое те кара да мислиш,че е бракониерствал? Някой да ме светне за разликата между "спам" и "оф топик",ако изобщо има такава?
Едно и също е.Оф топик си е английска думичка.Побългарена.Извън темата си означава.А спама е същото.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
На мен пък ми ззвучат така - Спамът е нещо безсмислено и нежелано, като например някой си продава колата, друг отдолу да му напише - Много яка кола, успех с продажбата, ако търсех такава, веднага я купувах. Оф-топик пък ми звучи като нещо което има смисъл, но не е по конкретната тема, например някой да каже - потят ми се стъклата, ако не пусна вентилатора на 4, на 3, 2, 1 все се потят, и някой отдолу да напише - на мен пък вентилатора изобщо не ми работи 1, 2, и 3, само 4. Това е друга тема, в основната, оф-топик. Абе кво ме занимавате с ваш’те проблеми ... човеко е бил за гъби, всеки момент ще го дадат по бтв новините.
На мен пък ми ззвучат така - Спамът е нещо безсмислено и нежелано, като например някой си продава колата, друг отдолу да му напише - Много яка кола, успех с продажбата, ако търсех такава, веднага я купувах. Оф-топик пък ми звучи като нещо което има смисъл, но не е по конкретната тема, например някой да каже - потят ми се стъклата, ако не пусна вентилатора на 4, на 3, 2, 1 все се потят, и някой отдолу да напише - на мен пък вентилатора изобщо не ми работи 1, 2, и 3, само 4. Това е друга тема, в основната, оф-топик. Абе кво ме занимавате с ваш’те проблеми ... човеко е бил за гъби, всеки момент ще го дадат по бтв новините.
До там е стигнала наглостта им. Впрочем не ви ли направи впечатление, че "гъбарите" бяха изловени на място и то с екип на БТВ. Инфото е, че бракониерските практики на Понката от Созопол са рецидив. Същия е бил многократно хващан, но пускан да припка на свобода при друго правителство...Тази акция е показна, а поне засега Бойко показва, че ще е безкомпромисен. Дано обаче аршина му да е еднакъв за всички чувстващи се БЕЗНАКАЗАНИ.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Снощи и тая вечер ме е обзела някаква носталгия.Чета теми от преди 2-3 години... Чета си личните съобщения от също толкова години...преди да ми омръзне прочетох на Илко (ilkor) едно ЛС с молба да помогнем на колегата BAI MILE за операция...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Ай дано тука не ни нашарят в червено.... зелено, щом чичко паричко е .....
В СПАМ тема,да ти ударят предупреждение за спам ??????
Коментар