avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За тази ли става въпрос http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49503 Мисля че не отговаря на критериите - вътре има само 1 линк и това е. Но само така си мисля.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми гъби е берял, човекът!Кое те кара да мислиш,че е бракониерствал? Някой да ме светне за разликата между "спам" и "оф топик",ако изобщо има такава?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
На мен пък ми ззвучат така - Спамът е нещо безсмислено и нежелано, като например някой си продава колата, друг отдолу да му напише - Много яка кола, успех с продажбата, ако търсех такава, веднага я купувах. Оф-топик пък ми звучи като нещо което има смисъл, но не е по конкретната тема, например някой да каже - потят ми се стъклата, ако не пусна вентилатора на 4, на 3, 2, 1 все се потят, и някой отдолу да напише - на мен пък вентилатора изобщо не ми работи 1, 2, и 3, само 4. Това е друга тема, в основната, оф-топик. Абе кво ме занимавате с ваш’те проблеми ... човеко е бил за гъби, всеки момент ще го дадат по бтв новините.
Коментар
-
ogi28b написа:На мен пък ми ззвучат така - Спамът е нещо безсмислено и нежелано, като например някой си продава колата, друг отдолу да му напише - Много яка кола, успех с продажбата, ако търсех такава, веднага я купувах. Оф-топик пък ми звучи като нещо което има смисъл, но не е по конкретната тема, например някой да каже - потят ми се стъклата, ако не пусна вентилатора на 4, на 3, 2, 1 все се потят, и някой отдолу да напише - на мен пък вентилатора изобщо не ми работи 1, 2, и 3, само 4. Това е друга тема, в основната, оф-топик. Абе кво ме занимавате с ваш’те проблеми ... човеко е бил за гъби, всеки момент ще го дадат по бтв новините.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:Малчо, прослуша ли селекцията ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
emzo написа:Ай дано тука не ни нашарят в червено.... зелено, щом чичко паричко е .....Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар