T_SHOW написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo не е модератор !!! Нападайте със спам "Купува/Продава" А по темата за имената - помните ли като за изборите в шоуто на плешивия се бъзикаха с Менда Стоянова. Оня после излезе да и се извинява уж, и като почна - на нея е кръстен Менделсон, Менделеевета таблица, Менда с Мастика, разни е такива.... Иначе госпожа Стоянова си има сайт : http://www.menda.bg/
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Аааа, да, и нея я е****ха в шоуто на славчо, даже и се обаждаха по тел. , и тя жената вика - името ми е с 2 Н-та, а не с едно.
Коментар
-
Сега знам че виновните не я четат тая тема, ама гледам че Илко е "ъпдейтнал" темата за грамотно писане на български език. Аз пък ще добавя че грамотното писане на български език за съжаление не зависи от подредбата на клавиатурата, а от незнанието на това как се пишат думи, кога и къде се използват препинателни знаци, и др. Всяка втора тема съдържа една от думите "бубина, акомолатор, фият, бошони". Един от всеки 5-6 поста изглежда така: помош не знам каво да прайя не ми работи вентилатора като включа на 3 и той работи на две проверих бошоните не е от тях да ходя ли на майстор какво ще ме посаветвате" (без точка накрая ! ). Това исках да кажа като лек коментар по иначе перфектното ръководство на Malone. Проблемът не е в липсата на фонетична или БДС-подредба, а в неграмотността изобщо. Аз съм "ЗА" да има матура по Български Език, не по литература, с високи изсквания.Както понякога казвам - 4ире6и ли уби4а6 да йдеш, или вижни ?u_bo - т’ва с амидофена е гадно, ама просто ми дойде отвътре. Все пак и сериозен коментар имам, не е само амидофенът.
Коментар
-
ogi28b написа:Сега знам че виновните не я четат тая тема, ама гледам че Илко е "ъпдейтнал" темата за грамотно писане на български език. Аз пък ще добавя че грамотното писане на български език за съжаление не зависи от подредбата на клавиатурата, а от незнанието на това как се пишат думи, кога и къде се използват препинателни знаци, и др. Всяка втора тема съдържа една от думите "бубина, акомолатор, фият, бошони". Един от всеки 5-6 поста изглежда така: помош не знам каво да прайя не ми работи вентилатора като включа на 3 и той работи на две проверих бошоните не е от тях да ходя ли на майстор какво ще ме посаветвате" (без точка накрая ! ). Това исках да кажа като лек коментар по иначе перфектното ръководство на Malone. Проблемът не е в липсата на фонетична или БДС-подредба, а в неграмотността изобщо. Аз съм "ЗА" да има матура по Български Език, не по литература, с високи изсквания.Както понякога казвам - 4ире6и ли уби4а6 да йдеш, или вижни ?u_bo - т’ва с амидофена е гадно, ама просто ми дойде отвътре. Все пак и сериозен коментар имам, не е само амидофенът.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
ogi28b написа:Сега знам че виновните не я четат тая тема, ама гледам че Илко е "ъпдейтнал" темата за грамотно писане на български език. Аз пък ще добавя че грамотното писане на български език за съжаление не зависи от подредбата на клавиатурата, а от незнанието на това как се пишат думи, кога и къде се използват препинателни знаци, и др. Всяка втора тема съдържа една от думите "бубина, акомолатор, фият, бошони". Един от всеки 5-6 поста изглежда така: помош не знам каво да прайя не ми работи вентилатора като включа на 3 и той работи на две проверих бошоните не е от тях да ходя ли на майстор какво ще ме посаветвате" (без точка накрая ! ). Това исках да кажа като лек коментар по иначе перфектното ръководство на Malone. Проблемът не е в липсата на фонетична или БДС-подредба, а в неграмотността изобщо. Аз съм "ЗА" да има матура по Български Език, не по литература, с високи изсквания.Както понякога казвам - 4ире6и ли уби4а6 да йдеш, или вижни ?u_bo - т’ва с амидофена е гадно, ама просто ми дойде отвътре. Все пак и сериозен коментар имам, не е само амидофенът.
Коментар
-
Краси, речникът върши чудесна работа но не винаги помага .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bachev написа:Бате като ти видя дългите постове и се отказвам да ги чета. Как успяваш да пишеш такива големи романи всеки път
Коментар
-
Irka_fihi написа:T_SHOW написа:Мнооого интересно, никой не знае в кой ресторант ще ядем и пием.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар