Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

T_SHOW написа:
    Мнооого интересно, никой не знае в кой ресторант ще ядем и пием.
    Не сме ли в ресторанта на хотела? Парк-хотел Дряново или нещо такова?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

emzo не е модератор !!! Нападайте със спам "Купува/Продава" А по темата за имената - помните ли като за изборите в шоуто на плешивия се бъзикаха с Менда Стоянова. Оня после излезе да и се извинява уж, и като почна - на нея е кръстен Менделсон, Менделеевета таблица, Менда с Мастика, разни е такива.... Иначе госпожа Стоянова си има сайт : http://www.menda.bg/

Коментар

emzo написа:
        Спаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааам - имах нужда да го кажа
        Ни* си пийте редовно хапчетата, бе.
        Fiat Marea TD100

Коментар

За кака Менда не съм чувала,но знам за неква политичка Миннет Пашова.
          Ванга

Коментар

Аааа, да, и нея я е****ха в шоуто на славчо, даже и се обаждаха по тел. , и тя жената вика - името ми е с 2 Н-та, а не с едно.

Коментар

ogi28b написа:
              Аааа, да, и нея я е****ха в шоуто на славчо, даже и се обаждаха по тел. , и тя жената вика - името ми е с 2 Н-та, а не с едно.
              имаше един лаф ’ гноен бъзикач’ , какви са тея препоръки с амидофени , а утре клизма ще препоръчаш на някой ДВГ

Коментар

ogi28b написа:
                Дам,защото е с чужд произход,както се пише "аллах,машалла,гюлле" и т.н.
                Ванга

Коментар

Сега знам че виновните не я четат тая тема, ама гледам че Илко е "ъпдейтнал" темата за грамотно писане на български език. Аз пък ще добавя че грамотното писане на български език за съжаление не зависи от подредбата на клавиатурата, а от незнанието на това как се пишат думи, кога и къде се използват препинателни знаци, и др. Всяка втора тема съдържа една от думите "бубина, акомолатор, фият, бошони". Един от всеки 5-6 поста изглежда така: помош не знам каво да прайя не ми работи вентилатора като включа на 3 и той работи на две проверих бошоните не е от тях да ходя ли на майстор какво ще ме посаветвате" (без точка накрая ! ). Това исках да кажа като лек коментар по иначе перфектното ръководство на Malone. Проблемът не е в липсата на фонетична или БДС-подредба, а в неграмотността изобщо. Аз съм "ЗА" да има матура по Български Език, не по литература, с високи изсквания.Както понякога казвам - 4ире6и ли уби4а6 да йдеш, или вижни ?u_bo - т’ва с амидофена е гадно, ама просто ми дойде отвътре. Все пак и сериозен коментар имам, не е само амидофенът.

Коментар

ogi28b написа:
                    Сега знам че виновните не я четат тая тема, ама гледам че Илко е "ъпдейтнал" темата за грамотно писане на български език. Аз пък ще добавя че грамотното писане на български език за съжаление не зависи от подредбата на клавиатурата, а от незнанието на това как се пишат думи, кога и къде се използват препинателни знаци, и др. Всяка втора тема съдържа една от думите "бубина, акомолатор, фият, бошони". Един от всеки 5-6 поста изглежда така: помош не знам каво да прайя не ми работи вентилатора като включа на 3 и той работи на две проверих бошоните не е от тях да ходя ли на майстор какво ще ме посаветвате" (без точка накрая ! ). Това исках да кажа като лек коментар по иначе перфектното ръководство на Malone. Проблемът не е в липсата на фонетична или БДС-подредба, а в неграмотността изобщо. Аз съм "ЗА" да има матура по Български Език, не по литература, с високи изсквания.Както понякога казвам - 4ире6и ли уби4а6 да йдеш, или вижни ?u_bo - т’ва с амидофена е гадно, ама просто ми дойде отвътре. Все пак и сериозен коментар имам, не е само амидофенът.
                    Бате като ти видя дългите постове и се отказвам да ги чета. Как успяваш да пишеш такива големи романи всеки път
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

ogi28b написа:
                      Айде и аз да се включа в темата. Ще помогна с един речник,който се явява добавка към Мозила.Ако имате грешно изписана дума автоматично я подчертава с червено.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3623
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси, речникът върши чудесна работа но не винаги помага .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                          Краси, речникът върши чудесна работа но не винаги помага .
                          На някой може и да помогне Ти не ми се мотай из форума,ами се стягай за Дебелт
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

"Да пишем грамотно на Български език" не съм сложил "и" след грамотно ...Доста по лесно се пише грамотно ако се ползва подходяща клавиатурна подредба. А и често се случва някой да пише на латиница извинявайки се че нямал "инсталирана кирилица на компютъра"

Коментар

bachev написа:
                              Бате като ти видя дългите постове и се отказвам да ги чета. Как успяваш да пишеш такива големи романи всеки път
                              Бате, дано не ти се случва никога, ама като те оперират, и ллежиш по цял ден, не ти се спи, няма кво да гледаш по тв, и се чудиш как да разсееш скуката - можеш да измисляш невероятни неща.

Коментар

Irka_fihi написа:
                                T_SHOW написа:
                                Мнооого интересно, никой не знае в кой ресторант ще ядем и пием.
                                Не сме ли в ресторанта на хотела? Парк-хотел Дряново или нещо такова?
                                Аз лично не разбрах, за това питам. Ти за кой ресторант се записа ?
                                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                                X