Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Йес !
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ogi28b написа:
      Аз имам бе, искаш ли да ти го продам? Нали тоя дето е в една правоъгълна кутия и стои максимално прибран ?За 4 път ще питам - защо пишеш по този начин:
      batproho написа:
      Нямаш проблеми, ще ти дам телефоните Им.Кажи Им че Свилен от Бургас Ти ги е дал, Те ще се сетят.Пращам Ти инфото на Л.С.
      Ще се въздържа от отговор, може нали?Смятам че не съм нарушил по никакъв начин правилата за благопристойно поведение във форума.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ogi28b написа:
        За 4 път ще питам - защо пишеш по този начин:
        batproho написа:
        Нямаш проблеми, ще ти дам телефоните Им.Кажи Им че Свилен от Бургас Ти ги е дал, Те ще се сетят.Пращам Ти инфото на Л.С.
        И Аз винаги съм Се питал и Си отговарям - явно Колегата изпитва смирение и благоговение към всички Нас, както към Него... Колега, да не се обидиш сега, шегичка
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Пиши си както искаш, не мога насила да те карам да пишеш правилно, след като е очевидно, че умишлено пишеш така. Такива грешки не се правят случайно. Просто ми е интересно защо го правиш.

Коментар

Видях по-горе че става въпрос за крик, та искам и аз да питам нещо - от къде може човек да си купи хубава помпа?Тези дето се предлагат в магазините в момента са като детски играчки И още нещо имат ли новите резервни части някаква гаранция? Купихме и сменихме водна помпа пради 2 седмици и вчера се оказа, че тя е дефекта - има теч от нея. Пазя касовата бележка , но тя гаранция ли е?

Коментар

уозаааааWaZzzup(спамеше ми се и за това реших и аз да пиша тук)
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Време е да се гримирамевреме е да се костюмирамевреме е да обявимСПАМЕРСКОТО ШОУ !!!
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

http://img3.imageshack.us/img3/6242/claimr.jpg
                  Fiat Marea weekend

Коментар

boriss13 написа:
                    :D леко ми се струва.... преувеличено....
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Сега, чие е това Стило? :D
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

ele написа:
                        boriss13 написа:
                        :D леко ми се струва.... преувеличено....
                        Че е изплюла нещо ли ? :D
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Вбесявам се!Не мога да си инсталирам Flash Player. Съответно не мога да гледам клипове във вбокс и фейсбук.Дава ми някаква грешка и ми пише "try again" Решение на проблема?

Коментар

Замунда.И теглиш най-новата версия на флаша.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

10x

Коментар

Тц...не мога и не мога да го инсталирам... ГРРРР

Коментар

Working...
                                X