Йес !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Аз имам бе, искаш ли да ти го продам? Нали тоя дето е в една правоъгълна кутия и стои максимално прибран ?За 4 път ще питам - защо пишеш по този начин:batproho написа:Нямаш проблеми, ще ти дам телефоните Им.Кажи Им че Свилен от Бургас Ти ги е дал, Те ще се сетят.Пращам Ти инфото на Л.С.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ogi28b написа:За 4 път ще питам - защо пишеш по този начин:batproho написа:Нямаш проблеми, ще ти дам телефоните Им.Кажи Им че Свилен от Бургас Ти ги е дал, Те ще се сетят.Пращам Ти инфото на Л.С.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Видях по-горе че става въпрос за крик, та искам и аз да питам нещо - от къде може човек да си купи хубава помпа?Тези дето се предлагат в магазините в момента са като детски играчки И още нещо имат ли новите резервни части някаква гаранция? Купихме и сменихме водна помпа пради 2 седмици и вчера се оказа, че тя е дефекта - има теч от нея. Пазя касовата бележка , но тя гаранция ли е?
Коментар
-
Замунда.И теглиш най-новата версия на флаша.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар