В Бургас конкретно не, но имам координатите на двама младежи от Ямбол занимаващи се с внос на авточасти от Италия.Пазарил съм няколко пъти от тях, коректни са.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
В Бургас конкретно не, но имам координатите на двама младежи от Ямбол занимаващи се с внос на авточасти от Италия.Пазарил съм няколко пъти от тях, коректни са.
Прати ми координати на ЛС , удобно ли е да използвам твоето име.
Нямаш проблеми, ще ти дам телефоните Им.Кажи Им че Свилен от Бургас Ти ги е дал, Те ще се сетят.Пращам Ти инфото на Л.С.
Тези дали ще имат крик оригинален за типо ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Аз имам бе, искаш ли да ти го продам? Нали тоя дето е в една правоъгълна кутия и стои максимално прибран ?За 4 път ще питам - защо пишеш по този начин:
batproho написа:
Нямаш проблеми, ще ти дам телефоните Им.Кажи Им че Свилен от Бургас Ти ги е дал, Те ще се сетят.Пращам Ти инфото на Л.С.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Епа,ке утре ти пратиме личну съ разбиреми окееееееййй ?П.П Лека от мене !
Коментар