При нас е тихо с лек Източен бриз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
floks
-
Той се появи пък Аз се махам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
-
Нещо Ми кафяса и ще вдигам чуковетеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
-
rosi написа:я преведи де кво е "кафяса"Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
-
Тц, тука няма още, ама гърми и святка някъде наоколо.........ще завали със сигурност де, щот вчера измих Алфата Ако бях измил Типото, вече щеше да я заваляло отдавна :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Казах ли аз? Вали като изведро вече))Чак се чудя, как имам нет ощеThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
В Бургас продължава да е слънчево с лек Северен ветрец и температура около 21-22 градуса.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар