Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При нас е тихо с лек Източен бриз.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И при нас е топло и ясно с лек източен бриз

Коментар

Време е да вали да се закиснат малко тампоните по предницата на колата :D Гответе се за зимата колеги.Мисля ,че ще имаме много хубава зима.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

я Живко ти тук ли се? къде се изгуби?

Коментар

Той се появи пък Аз се махам.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

що бре къде хукна пък ти

Коментар

Нещо Ми кафяса и ще вдигам чуковете

Коментар

я преведи де кво е "кафяса"

Коментар

rosi написа:
                    я преведи де кво е "кафяса"
                    ц Писна Ми.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

Хайдее...изсипаха се кофите с вода от горе!

Коментар

Тц, тука няма още, ама гърми и святка някъде наоколо.........ще завали със сигурност де, щот вчера измих Алфата Ако бях измил Типото, вече щеше да я заваляло отдавна :D
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Казах ли аз? Вали като изведро вече))Чак се чудя, как имам нет още
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                              Казах ли аз? Вали като изведро вече))Чак се чудя, как имам нет още
                              И аз искам тук да вали сега ... ама к*рец. Въпреки, че после пак трябва да си суша два дена седалките
                              There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

В Бургас продължава да е слънчево с лек Северен ветрец и температура около 21-22 градуса.

Коментар

Working...
                                X