Абе обади се един само другите мълчат Принко ще го глобяваме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Valiosport написа:Абе обади се един само другите мълчат Принко ще го глобявамеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
T_SHOW написа:Еиии , като Левски сте , човек да се чуди къде да ви открии.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Valiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябваAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Valiosport написа:batproho написа:Valiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябваAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Valiosport написа:batproho написа:Valiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябваТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Сетих се за оня виц дето се връща жената в къщи и сварва мъжа си на чашка , а срещу него на масата един вибратор. Пита го какво е това , а той отговаря че сварил щерката да си играе с "това". Явно това е зетя. Напивам се със зетя.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Valiosport написа:batproho написа:Valiosport написа:batproho написа:Valiosport написа:Да само на 2 места ти не си ни търсил където трябваAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
T_SHOW написа:Сетих се за оня виц дето се връща жената в къщи и сварва мъжа си на чашка , а срещу него на масата един вибратор. Пита го какво е това , а той отговаря че сварил щерката да си играе с "това". Явно това е зетя. Напивам се със зетя.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:T_SHOW написа:Сетих се за оня виц дето се връща жената в къщи и сварва мъжа си на чашка , а срещу него на масата един вибратор. Пита го какво е това , а той отговаря че сварил щерката да си играе с "това". Явно това е зетя. Напивам се със зетя.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар