Няма да се плашиш. Колко са 5-6 каси бира ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
T_SHOW написа:Няма да се плашиш. Колко са 5-6 каси бира ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
T_SHOW написа:Абсолютно съм сигурен. Най-вероятно ще ми трябва бригада помощници , мисля да ти предложа да си бригадир. Чудя се дали ще се съгласиш.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Голям зор ще падне, ще се наложи май да наемем още работници но нормата трябва да се преизпълни ударноAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ОБЯВА Млад , сплотен колектив набира работници (пиячи на бира). Работно време - по всяко време. Заплащане - съобразно изпълнението на нормите. Подаване на документи и встъпителен изпит (пред комисия) ТУК. Материалите за встъпителния изпит се осигуряват от кандидатстващия. Резултатите от изпита ще бъдат оповестени след изтрезняването на комисията.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
T_SHOW написа:ОБЯВА Млад , сплотен колектив набира работници (пиячи на бира). Работно време - по всяко време. Заплащане - съобразно изпълнението на нормите. Подаване на документи и встъпителен изпит (пред комисия) ТУК. Материалите за встъпителния изпит се осигуряват от кандидатстващия. Резултатите от изпита ще бъдат оповестени след изтрезняването на комисията.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар