Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма да се плашиш. Колко са 5-6 каси бира ?
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
      Няма да се плашиш. Колко са 5-6 каси бира ?
      Оооооо въобще не се плаша даже, в добра компания даже тези 5-6 каси бира до никъде няма да стигнат
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

T_SHOW написа:
        Абсолютно съм сигурен. Най-вероятно ще ми трябва бригада помощници , мисля да ти предложа да си бригадир. Чудя се дали ще се съгласиш.
        Мен може ли да ме пишеш в бригадата ,че бригадира само гледа как се работи...а аз обичам да пия ,опааа ,да работя...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Нямаш грижа , предупреждавам че се работи на норма.

Коментар

Еб..ти комунистическата фабрика дето се заформяме. Един директор (аз) , един бригадир (батпрохо) и само един работник (предаторси). Брато как ще се справяш с изпълнението на плана направо не мога да те мисля.

Коментар

Голям зор ще падне, ще се наложи май да наемем още работници но нормата трябва да се преизпълни ударно
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

T_SHOW написа:
                Я да спамите тука , а не по другите теми щото ще се наказваме (ама толкоз много бира не мога да изпия).
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

ОБЯВА Млад , сплотен колектив набира работници (пиячи на бира). Работно време - по всяко време. Заплащане - съобразно изпълнението на нормите. Подаване на документи и встъпителен изпит (пред комисия) ТУК. Материалите за встъпителния изпит се осигуряват от кандидатстващия. Резултатите от изпита ще бъдат оповестени след изтрезняването на комисията.

Коментар

T_SHOW написа:
                    ОБЯВА Млад , сплотен колектив набира работници (пиячи на бира). Работно време - по всяко време. Заплащане - съобразно изпълнението на нормите. Подаване на документи и встъпителен изпит (пред комисия) ТУК. Материалите за встъпителния изпит се осигуряват от кандидатстващия. Резултатите от изпита ще бъдат оповестени след изтрезняването на комисията.
                    Аз съм кандидат колега

Коментар

Първия подал документи се приема без изпит. Считай се за приет. Приятно изпълнение на нормите.

Коментар

T_SHOW написа:
                        Първия подал документи се приема без изпит. Считай се за приет. Приятно изпълнение на нормите.
                        Колега пише че си от Варна и Левски. За град Левски ли става въпрос защото ако е Левски сме близо и може верно да се напием Поздрави

Коментар

Става въпрос за квартал Левски във Варна. Веднага го коригирах , благодаря за забележката.

Коментар

T_SHOW написа:
                            Става въпрос за квартал Левски във Варна. Веднага го коригирах , благодаря за забележката.
                            Е тогава сме далеко аз съм от Ловеч

Коментар

На 20.08. бях в Ловеч. Идвам доста често. Половината ми рода е от там. Баща ми беше от Казачево , той почина.

Коментар

T_SHOW написа:
                                На 20.08. бях в Ловеч. Идвам доста често. Половината ми рода е от там. Баща ми беше от Казачево , той почина.
                                Ааа в такъв случай ще се напием поне 1 път щом идваш често в Ловеч

Коментар

Working...
                                X